Камила, кучето, което умира от тъга

Камила, кучето, което умира от тъга
Камила, кучето, което умира от тъга

Камила, кучето, което умира от тъга

В Мексико кученце на име Камила умира от мъка два дни след трагичната смърт на 22-годишната си собственичка Алма Адриана. Майката на Алма Адриана Алма Делия сподели сърцераздирателната история във Facebook. Като разкри, че Камила не е могла да понесе отсъствието на своята стопанка, която е загинала при пътнотранспортно произшествие на националната магистрала в Нуево Леон.

Камила, кучето, което умира от тъга

Загубата на Алма Адриана е съкрушителен удар за семейството ѝ и особено за Камила. Кучето, което изглежда е питбул, е страдало изключително много след смъртта на собственичката си. „Дъще, ти също взе кучето си, то не можеше да понася отсъствието ти.

Нашата скъпа принцеса Камила не понесе тъгата“, написа Делия в емоционален пост във Facebook.

Камила, кучето, което умира от тъга

Делия сподели и снимки на Алма Адриана и Камила, запечатали моментите на любов и приятелство, които са споделяли. „Моето момиче, днес сутринта твоето куче Камила почина, Камила не можа да понесе толкова много тъга“, написа Делия. Тя припомня момента, в който са взели Камила, за да се сбогуват с Алма Адриана, и описва дълбоката тъга, отразена в очите на кучето.

Историята на Камила провокира размисли за дълбочината на емоциите, които животните могат да изпитват. Някои учени са наблюдавали подобно поведение при видове като китовете, делфините и слоновете. Които се отдръпват от стадото си, когато усетят, че краят им е близо. При домашните любимци, например кучетата, се смята, че те могат да изпитат толкова силно страдание или тъга, че да загубят желание за живот. Въпреки че е трудно да си го представим, историята на Камила ни напомня за дълбочината на емоционалните връзки, които животните могат да създадат със своите стопани.

Камила, кучето, което умира от тъга

ВИЖТЕ СЪЩО: Бездомно Куче Ходи От Врата На Врата За Да Си Намери Семейство

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Камила, кучето, което умира от тъга”

  1. Pingback: Двойка изоставени кученца отказват да се отделят едно от друго в очакване на помощ - polmarworld.com

Comments are closed.