Кученце моли хората да си играят с него през решетките в приюта

Кученце моли хората да си играят с него през решетките в приюта
Кученце моли хората да си играят с него през решетките в приюта

Кученце моли хората да си играят с него през решетките в приюта

В развъдника на Центъра за грижа за животните в Бруклин, Ню Йорк, беше изолирана Барби, която копнееше за живот извън приюта. Умело осъзнавайки, че трябва да вземе нещата в свои ръце, за да привлече внимание, тя старателно овладяваше как да привлича вниманието на хората и да ги пленява с един поглед!

Всеки път, когато сладкото кученце протягаше лапи през решетките на клетката, посетителите се спираха до нея за малко, за да общуват с нея.

Щом Маниша Шах видяла протегнатите лапи и умоляващото лице на Барби, тя била запленена. Не можейки да устои на нейния зов за любов, тя трябваше да й обърне нужното внимание!

Маниша разказва:

„Тя е буквално най-милото малко куче. Когато отидохме до клетката й, я поздравихме и й дадохме лакомства. Тя се търкаляше в клетката си, търсеше внимание и се надяваше да я изведат. Накрая дойде нейният ред и тя измъкна малките си лапички от отвора за храна. Тя е неустоима!“.

След като е била предадена от предишното си семейство, Барби пристига в приюта. Сладкото малко куче тъгуваше по близките си, затова с нетърпение общуваше с всеки, който идваше в приюта и търсеше космат приятел.

Маниша разказва:

„Тя обичаше да скача в двора, да се нахвърля върху топките и плюшените играчки. Обичаше да се гушка с нас на пейката и ни харесваше колко любопитна беше за всичко.

Знаейки, че няма да отнеме много време на Барби да намери идеалното семейство, Маниша споделя видеоклип с кученцето в, акаунт в Instagram, който подкрепя кучетата от Бруклин. Скоро той е залят с отговори и съобщения от потенциални осиновители, които искат да осигурят на Барби любящ дом.

Доброволката добави:

„Тя беше осиновена бързо! Един от нашите последователи видя публикацията ни и отиде в приюта и я осинови бързо!“

Сега Барби е зеницата на окото на новите си родители и те са създали страница в Instagram, за да празнуват всичките си съвместни приключения – ясно е, че оттук нататък Барби най-накрая ще получава всички грижи, които заслужава!

Кученце моли хората да си играят с него през решетките в приюта.

ВИЖТЕ СЪЩО: Куче Не Спира Да Плаче В Приюта, А Сега Е Толкова Щастливо По Пътя Си Към Свободата.

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Кученце моли хората да си играят с него през решетките в приюта”

  1. Pingback: Намерено е малко бездомно куче, завито в одеяло - polmarworld.com

Comments are closed.