Куче e отбягвано заради външния си вид в продължение на години

Куче e отбягвано заради външния си вид в продължение на години, намира семейство

Бони е много мило куче от Румъния, което е загубило муцуната си, част от предната си лява лапа и опашката си и дълго време се е скитало по улиците. Кучето без нос не можело да намери своето семейство, което да му даде нов шанс. Но правилните хора в живота ни винаги се появяват.

Не е известно какво точно се е случило с Бони, но най-вероятно някой безсърдечен човек и е причинил толкова много страдание.

След като е спасена и от спасителния център, тя почти бива евтаназирана поради деликатното си състояние.

Куче e отбягвано заради външния си вид

29-годишната Кейт Комфорт видяла снимката на кучето на страницата на организацията във Facebook и това била любов от пръв поглед; тя нямало как да не се заинтересува от Бони, след като видяла големите ѝ очи и уши.

Куче e отбягвано заради външния си вид

Кейт разказва:

„Първоначално ми беше трудно да убедя съпруга си, тъй като имахме три кучета, но никой не искаше Бони, затова му казах, че ще я отглеждам, докато намерим идеалния дом.“

Куче e отбягвано заради външния си вид

За Кейт фактът, че никой не е искал да осинови Бони, е бил голям стимул да го направи. Жената признава, че е била разтревожена от външния вид на кучето, но постепенно свикнала с него.

Кейт и съпругът ѝ Рос започват да събират средства за протеза на крака, но раната на пънчето се отворила отново и двойката осъзнала, че искали да оперират Бони по „чисто козметични“ причини, затова решили да премахнат пънчето.

Куче e отбягвано заради външния си вид в продължение на години, намира семейство

За тях единственото, което има значение сега, е Бони да е добре и да е заобиколена от любов. Защото тя е съвършено несъвършена и те я обичат такава, каквато е.

Куче e отбягвано заради външния си вид

Въпреки че съществуват много жестоки хора, които дори й казват обидни неща на улицата, за повечето хора Бони е много специално куче, което заслужава да се отнасят към него с голямо уважение, особено защото е пример, от който трябва да се поучим.

В Instagram тя има повече от 20 000 последователи, които обичат да гледат нейни снимки. Идеята за създаване на Instagram за Бони се появява в опит да се съберат пари за операцията ѝ. Въпреки че операцията не се осъществява, последователите ѝ бавно започват да се увеличават.

Удивително е, че въпреки всички страдания, през които Бони е преминала, тя все още се доверява на хората и е толкова мила.

Кейт казва:

„Животните са всеопрощаващи същества. Те не спират да ме удивляват с това колко толерантни и прощаващи са, когато са подложени на жестокост и малтретиране. Предпочитам животните пред хората, иска ми се да приличаме повече на тях. Може би съзнателно се обграждам с животни, а не с хора.“

Куче e отбягвано заради външния си вид

ВИЖТЕ СЪЩО: КУЧЕ Е ИЗОСТАВЕНО, ЗАЩОТО СЕМЕЙСТВОТО МУ СМЕНЯ КЪЩАТА. ЯДЕ КАМЪНИ, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Куче e отбягвано заради външния си вид в продължение на години”

  1. Pingback: Малко кученце използва обувка за подслон, докато един мъж не го спасява - polmarworld.com

Comments are closed.