Куче чака една седмица на релсите своите собстевници

Куче чака една седмица на релсите своите собственици да с върнат за него

Сюзет Хол често помага на животни в нужда и всеки ден получава съобщения за много бездомни кучета в Ървайн, Калифорния, които се нуждаят от нейната помощ. Но когато получава спешно обаждане за куче, изхвърлено от кола на влаковите релси, тя знае, че трябва незабавно да помогне на безпомощното животно.

Кучето бе черен лабрадор, който отказваше да се премести от последното място, където семейството му го е оставило на произвола на съдбата. Въпреки че е било опасно да стои на релсите, невинното куче легнало точно там, където го оставили.

Въпреки че било гладно и измръзнало, тъжното животно не тръгнало да търси храна или подслон и се надявало, че семейството му ще се върне за него.

Когато спасителката го потърсила, намерила кучето точно там, където човекът, който се свързал с нея, ѝ казал, че ще бъде.

Сюзет разказва:

„Те винаги чакат, когато ги оставят, защото са много лоялни и мислят, че човекът ще се върне. Толкова се страхувахме, че ще го блъсне влак…“ Момичето, което първоначално го забеляза, каза, че той сякаш не е помръднал, докато влакът не се доближил почти до него.

Куче чака една седмица на релсите своите собстевници

Жената си спомня:

„Първоначално той стана и започна да бяга, но аз хвърлих пиле до него и това го накара да спре. Беше много уплашен и нерешителен.“

Сюзет разказва, че е поставила капан с пилешко месо и хотдог вътре и се е скрила далеч от мястото, за да не изплаши кучето.

„Понякога, когато хвана куче, се чувствам така, сякаш гледам как боята съхне, защото това може да отнеме много време. Известнасъм с това, че много пъти съм спала в колата, за да спася куче. Никога не се отказвам.“

Разбира се, изоставеното на влаковите релси куче било толкова гладно, че когато жената се върнала няколко минути по-късно, то вече било в капана. Спасителката решила да го нарече Солджър и го завела на преглед при ветеринаря.

Солджър остава във ветеринарната клиника, докато му бъде намерен любящ приемен дом. Засега милото куче се къпе в лечебни бани, получава лакомства, гушка се и дори размахва опашка, когато ветеринарните лекари го галят.

Благодарение на навременната намеса на Сюзет милото куче ще намери ново семейство, което ще му даде живота, който заслужава. Това може да отнеме известно време, но Солджър е щастлив да чака в компанията на новите си приятели.

ВИЖТЕ СЪЩО: MАЛКО КУЧЕ ПАЗИ КОТЕНЦЕ, ДОКАТО НЕ ГИ СПАСЯТ ЗАЕДНО

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Куче чака една седмица на релсите своите собстевници”

  1. Pingback: КИТ СПАСЯВА ВОДОЛАЗ ОТ ГОЛЯМА АКУЛА - polmarworld.com

Comments are closed.