Куче се разплаква, когато вижда, че отиват да го спасят

Куче се разплаква, когато вижда, че отиват да го спасят
Куче се разплаква, когато вижда, че отиват да го спасят

Куче се разплаква, когато вижда, че отиват да го спасят

В Индия организацията Animal Aid Unlimited спасява куче от дъното на кладенец. Случаен минувач от съседното село чул кучето и се обадил на организацията за помощ на животните. Шестима мъже работят заедно в екип, за да спасят кучето.

Жена, която живеела в село близо до Удайпур в Индия, се разхождала, когато чула раздиращ ухото вой. Тя го проследила до източника му. Тогава разбрала, че на дъното на стар кладенец е попаднало куче.

Колкото повече жената гледаше към кладенеца, толкова по-безнадеждна изглеждаше ситуацията. След като ясно видяла кучето на дъното на кладенеца, жената разбрала, че няма да може да го спаси сама. Тогава тя бързо се обадила на Animal Aid Unlimited.

Animal Aid Unlimited е екип от специалисти за помощ на животните. Те редовно спасяват животни в бедствени ситуации. Жителят на селото не би могъл да повика по-отдадена и опитна група от помощници.

Организацията за помощ на животните бързо изпрати екип от шестима души на мястото на инцидента. Екипът бързо оцени ситуацията. След това осигурили необходимото оборудване за спасяване на кучето от намиращия се наблизо камион.

Един от членовете на екипа е избрал да се спусне в кладенеца. Неговите колеги му помогнали да си сложи предпазен колан и да го прикрепи към въже. Преди да се придвижи към кладенеца, той бързо дръпна въжето, за да се увери, че то ще остане здраво.

След бърза проверка на безопасността един от членовете на екипа се спусна в кладенеца. Неговите колеги го чакаха в горната част на кладенеца, като държаха здраво въжето. Докато той бавно се спускаше, кучето започна да лае, сякаш изразяваше облекчение.

Когато мъжът стигнал до дъното на кладенеца, кучето трескаво размахало опашка и залаяло. То се радвало да го види и беше готово да излезе от кладенеца. Когато вдигнал кучето и го завил в одеяло, то явно изглеждало така, сякаш знаело, че е на път към щастлив край.

Когато спасеното куче излиза от кладенеца, то се отпуснало, защото се доверило на своя герой. Когато стигнало до повърхността, това възхитено куче било посрещнато от още пет животински ангела пазители. Всички били искрено развълнувани и се забавлявали, като галели животното.

Куче се разплаква, когато вижда, че отиват да го спасят

ВИЖТЕ СЪЩО: МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ ПЕЕ „ТИ СИ МОЕТО СЛЪНЧИЦЕ“ НА УМИРАЩАТА СИ КОТКА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com 

Facebook Comments Box