Скърбящо кученце прегръща възглавницата на починалия си брат

скърбящо куче

Още едно доказателство за състраданието и безрезервната любов на нашите домашни любимци, една история, която ще ви разчувства. Това скърбящо кученце прегръща възглавница със снимка на починалото си братче.

Спенсър и Роки бяха неразделни братя и най-добри приятели в продължение на 10 години, спяха в едно легло, ядяха от една и съща купичка и на практика се забавляваха по цял ден. Звучи като един много добър живот.

Собственичката им Бет Фишър казва, че двете кучета „никога не са прекарвали нито една нощ разделени“ и „винаги са се разхождали заедно, когато са излизали“.

Скърбящо кученце не спира да прегръща възглавницата на починалия си брат

След 10-годишно приятелство, за съжаление, приятелството им внезапно бе прекъснато. По време на посещение при ветеринарния лекар се оказва, че Роки е развил раков тумор. За съжаление вече било твърде късно за операция и семейството трябвало да вземе трудното решение да сложи край на страданията на кучето.

Този ден Роки трябваше да бъде приспана. Беше ни трудно да преживеем внезапната смърт на Роки.. Но не можем да си представим колко трудно трябва да е било за Спенсър да загуби по-малкия си брат.

Откакто Роки е починал, Спенсър става през нощта и обикаля къщата в търсене на брат си. А после започва да плаче, защото не може да го намери.

Скърбящо кученце не спира да прегръща възглавницата на починалия си брат

Семейството съхранява пепелта на Роки, но скоро става ясно, че Спенсър се нуждае от нещо повече, с което да запомни брат си. Тогава бащата на Бет поръчал възглавница за Спенсър с усмихнатото лице на покойния Роки.

Спенсър веднага прие подаръка, сгуши се във възглавницата и я носеше навсякъде с него.

Скърбящо кученце не спира да прегръща възглавницата на починалия си брат

Откакто Спенсър има възглавницата си е много по-спокоен и се гушка в нея..“

Не мисля, че Спенсър някога ще преживее смъртта на Роки, но се надявам, че ще успее да се научи да живее без него.

Скърбящо кученце не спира да прегръща възглавницата на починалия си брат

Скърбящо кученце не спира да прегръща възглавницата на починалия си брат

Бет казва, че въпреки че Спенсър ще трябва да се научи да живее без Роки, възглавницата е била успокояващ подарък за кучето, което трябва да свикне с липсата на братчето си.

Мисля, че нещо ми влезе в окото…

ВИЖТЕ СЪЩО: MЪЖ ВОДИ КУЧЕТО СИ В ЛЮБИМАТА ИМ ПЛАНИНА ЗА ПОСЛЕДНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“.

Facebook Comments Box

2 thoughts on “Скърбящо кученце прегръща възглавницата на починалия си брат”

  1. Pingback: Изгубено куче е намерено след 4 месеца на 1600 км от дома си

  2. Pingback: Изгубено куче е намерено след 4 месеца на 1600 км от дома си - polmarworld.com

Comments are closed.