Семейство погребва кучето си, но на следващия ден то се появява пред вратата им

погребва кучето си

За съжаление, с домашните любимци се случват трагични неща, а още по-трудно е, ако са замесени деца, които трябва да чуят лошата новина. Бащата Глен Малоуни току-що бил станал свидетел на автомобилна катастрофа със семейното куче Мъгси и бил убеден, че четириногото е загинало от удара. Глен погребва кучето си, за да не разберат децата какво се е случило.

Глен, Виола и трите им малки деца са обичали и са се грижили за малкия Мъгси в продължение на няколко години, когато се случва трагедията. Семейното куче, здрав черно-бял териер, било блъснато от кола, докато Глен работел недалеч от него в гаража. Глен се втурнал да помогне на Мъгси, който едва се движел и бил целият в кръв.

За съжаление кучето умира в ръцете на Глен, докато той го носи обратно към къщата. Без признаци на дишане и сърдечен ритъм Глен не вярвал, че кучето има някакъв шанс да се възстанови.

Тъй като в къщата имало три деца, които били много привързани към семейното куче, Глен разбираемо не искал те да виждат Мъгси в това състояние. Той пренесъл безжизненото тяло на Мъгси в задния ъгъл на двора им и го поставил в плитък гроб. Когато Виола се прибрала вкъщи по-късно същата вечер, Глен разказал на нея и на децата какво се е случило и семейството се сбогувало.

погребва кучето си

Семейство погребва кучето си, но на следващия ден то се появява пред вратата им

Те не знаеха, обаче, че много скоро ще видят Мъгси жив и здрав. На следващата сутрин преди разсъмване Глен се събудил от дращене по входната врата. Той надникнал през прозореца и видял опашката на малкия Мъгси, която се размахвала щастливо.

Не пропускайте края на тази статия, за да видите пълния видеоклип 🙂

Почти 14 часа след като е бил блъснат от кола, загубил всички признаци на живот и бил погребан в задния двор, Мъгси се е върнал.

Виола обяснява, че ветеринарят им казал, че Мъгси може да е имал толкова повърхностно дишане и минимална сърдечна дейност, че е било лесно да се повярва, че е мъртъв. Въпреки това, след като почивал в задния двор в продължение на няколко часа, той се възстановил достатъчно, за да се изкопае от дупката и да стигне до входната врата на семейството.

Въпреки че все още се нуждаеше от медицинска помощ, за да се възстанови напълно от нараняванията си, той продължи да живее още много щастливи години, обичан от семейството си.

погребва кучето си

Макар историята на Глен и Виола да звучи невероятна, това не е първият подобен случай. През април 2019 г. се случва подобна история, която идва от Русия. Според публикацията руско семейство погребва 18-годишното си куче Дик в село Новониколск, вярвайки, че неподвижното куче е мъртво. Но Дик, подобно на Мъгси, бил все още жив. След като семейството му го погребало в плитък гроб на близкото гробище за домашни любимци, той започнал да се изкопава.

След като се измъкнал от гроба, Дик намерил минувачи, които го завели в местния приют за животни, където служителите публикували снимки на 18-годишното куче в социалните мрежи. Собствениците на Дик, които вероятно са били шокирани да видят снимки на мъртвото си куче в интернет, видели снимките и дошли да си го приберат. Приютът за животни заснел видеоклип на Дик, когато той се събрал със семейството си

Макар че тези истории може да звучат налудничаво, в някои онлайн ръководства за това как да погребете домашен любимец се казва, че собствениците трябва да проверят два пъти, за да се уверят, че той наистина е мъртъв. Обикновено обаче собствениците имат обратния проблем: мислят си, че домашният им любимец е все още жив, когато не е така.

ВИЖТЕ СЪЩО: КУЧЕНЦЕ, ЗАХВЪРЛЕНО СЪС СТОЛ И ТЕЛЕВИЗОР, ЧАКА СОБСТВЕНИКА СИ ДА СЕ ВЪРНЕ ЗА НЕГО ПОВЕЧЕ ОТ СЕДМИЦА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Facebook Comments Box

1 thought on “Семейство погребва кучето си, но на следващия ден то се появява пред вратата им”

  1. Pingback: Замръзнало и самотно кученце плаче, докато не бива спасено - polmarworld.com

Comments are closed.