Спасен питбул с трагично минало води забавни разговори с новата си майка

Питбулите са погрешно разбирана порода. Всъщност те са сладки и лоялни кучета, но медиите често ги представят като жестоки, агресивни чудовища.

Поради тази погрешна представа много питбули се оказват на улицата или в приюти, без да могат да намерят вечен дом, защото хората се страхуват да им дадат шанс.

Спасените кучета са невероятни домашни любимци и е важно собствениците, които приемат питбул в сърцето си, да споделят със света, личността на своите забележителни кучета.

Когато хората виждат все повече видеоклипове и снимки, показващи топлите и глуповати страни на тези любящи кученца, кучетата в приютите също ще имат по-голям шанс да намерят нов дом!

Спасен питбул с трагично минало

Мейзи е едно от кучетата, които са прекрасен пример, че питбулите всъщност са едни сладки бебета. Предишното ѝ семейство искаше да я развъжда, но когато нещата не се получиха, решиха да я евтаназират.

Докато се опитват да уредят плановете си, Мейзи е затворена сама навън по цял ден. В тесен развъдник, едва се храни и се чуди какво е направила погрешно, за да заслужи такова жестоко отношение.

Спасен питбул с трагично минало

Спасен питбул с трагично минало води забавни разговори с новата си майка

За щастие, приятел на бившите собственици на Мейзи научава за плановете им и предлага да вземе кучето в приют. Малко след като я оставили, служителите качили снимка на Мейзи на уебсайта си и така бъдещата ѝ майка я видяла за първи път.

Мариса Елбърт се намира „на дъното“ на този етап от живота си. Тя не само е загубила и двамата си родители, но наскоро е починало и кучето ѝ. Един нейн приятел вижда снимката на Мейзи в социалните мрежи и отбелязва Елбърт.

Помисли си, че може би има нужда от приятел, а и беше очевидно, че Мейзи също се нуждае от любов.

Спасен питбул с трагично минало

Елбърт веднага се сприятелява със своя кучешки спътник и сега двете прекарват дните си в „разговори“ една с друга. Мейзи обича да коментира всичко, което вижда, а ненаситното ѝ любопитство към света около нея стопля сърцето на Елбърт всеки ден.

Двамата имат удивителнна връзка, която не може да не ви усмихне, когато слушате разговорите им.

Спасен питбул с трагично минало

Елберт разкрива, че нещата между тях винаги са били такива:

„Първия ден, когато я доведох вкъщи, слязохме по алеята, хвърлих ѝ няколко топки и тя се усмихна. Беше толкова щастлива. Сякаш знаеше, че си е у дома.“

Спасен питбул с трагично минало води забавни разговори с новата си майка

Елбърт вярва, че Мейзи е трябвало да я намери след загубата на родителите ѝ и покойният и питбул.

Тя казва, че Мейзи напълно е преобърнала живота ѝ и ѝ е напомнила за любовта и подкрепата, които има около себе си. Макар че в началото Мейзи не е била склонна да приеме толкова много обич, тя е заобичала новата си майка и сега двете са неразделни.

Предишните ѝ собственици я наричали грозна, но Елбърт казва, че голямата глава и набитото тяло на кучето са част от неговия чар и че всичките му черти го правят „като голямо плюшено мече“.

ВИДЕО: Спасен питбул с трагично минало води забавни разговори с новата си майка

ВИЖТЕ СЪЩО: КУЧЕНЦЕ Е СПАСЕНО МАЛКО ПРЕДИ ДА БЪДЕ УБИТО

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Facebook Comments Box

1 thought on “Спасен питбул с трагично минало води забавни разговори с новата си майка”

  1. Pingback: Войник остава до умиращото си куче до самия край - polmarworld.com

Comments are closed.