5 годишно момче спасява сестра си от горяща къща и се връща, за да спаси кучето

5 годишно момче спасява сестра си

Ноа, дете от Джорджия, което е само на 5 години, спаси по-малката си сестра и кучето на семейството си от пожар в къщата.

5 годишно момче спасява сестра си

Беше една обикновенна неделна вечер и Ноа се събуди от дима в горящата спалня! Повечето хора може да изпаднат в паника, но той имаше друга идея: да спаси семейството си. Първо, той трябваше да спаси сестра си. Тъй като споделят една стая, той успя бързо да я грабне и да я изведе от горящата стая през прозореца.

5 годишно момче спасява сестра си

Но тя не беше единствената, която Ноа спаси. Той се върна в горящия си дом и спаси семейното куче.

5 годишно момче спасява сестра си
Ноа не само показа смелост при спасяването на по-малката си сестра, но и прояви състрадание, когато реши, че животът на кучето му е също толкова важен, колкото и нейния.
Нашите домашни животни винаги трябва да се третират като семейство. Ноа ни показа колко далеч можем да стигнем, за да спасим тези, които обичаме – без значение от техния вид.
Местните спасителни организации за кучета поздравиха Ноа за неговия героизъм с награда Hero to Animals. Те също така изпратиха на кучето му няколко играчки и лакомства.
Има толкова много начини да бъдем герой за животните – не са необходими горящи сгради! Малките прояви на доброта – като грижа за животни без дом или помощ на кучета и котки в приютите – също са важни. ♥

5 годишно момче спасява сестра си

ВИЖТЕ СЪЩО: НАМИРА ИЗГУБЕНОТО СИ КУЧЕ В ЛИСИЧА ДУПКА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box

1 thought on “5 годишно момче спасява сестра си от горяща къща и се връща, за да спаси кучето”

  1. Pingback: Тревожност при разделяне при кучета - симптоми и лечение |

Comments are closed.