Осиновено кученце не спира да „тормози“ баща си

осиновено кученце

Някои кучета се нуждаят от личното си пространство, няколко часа за себе си, където да могат да ядат или да подушат или да спят без някой да ги прекъсва, но Стенли не е от тези кучета. Това осиновено кученце не пуска ръката на баща си, иска винаги да е в контакт с него.

„Трябва да се докосваме постоянно. Той е много сериозен в това отношение. „

Преди година и половина Сам Кларънс осиновява Стенли от хулигани в Крайстчърч, Нова Зеландия и оттогава наблюдава как уплашеното бездомно кученце се превръща в това, което може да се нарече „куче-лепка“.

През цялото време това осиновено кученце е постоянно залепено за баща си, което далеч не е удобно, когато са на някое от многото си пътешествия с кола. „Трябва да сме в контакт по всяко време“, каза Кларънс.
осиновено кученце

Кларънс се срещнал за първи път със Стенли, когато бил доброволец в близкия приют. Две 6-месечни кученца били намерени да живеят в изоставен имот с майка си, а Кларънс бил назначен да се грижи за едно от кучетата в продължение на няколко седмици.

Но щом Кларънс погледнал снимка на Стенли, той разбрал, че кучето ще бъде „невъзможно за осиновяване“. В крайна сметка Кларънс решава да осинови Стенли.

осиновено кученце

За Стенли това далеч не беше любов от пръв поглед.

„Беше ужасен, когато се прибрахме и му отне час, за да излезе бавно от колата“, каза Кларънс. „След като излезе, го изкъпах, сложих му малко храна и му направих удобно легло пред камината.“

ВИЖТЕ СЪЩО: ЛОЯЛНО КУЧЕ ОТКАЗВА ДА НАПУСНЕ ЛЕГЛОТО НА МАМА, СЛЕД КАТО Е СПАСИЛО ЖИВОТА И

Докато Стенли се приспособявял да живее в къща и да яде и пие от купа, той се привърза към новия си баща. „Като малките палета той спеше с мен на леглото и трябваше всяка секунда да сме залепени един за друг“, каза Кларънс. „Когато той лежи зад мен винаги някоя от лапите му ме докосва по гърба, ако се преместя и той се мести с мен. ”

осиновено кученце
осиновено кученце, търси постоянно допир с баща си

Стенли може да е остарял и да е по-мъдър, но никога не е губил нуждата си да бъде близо до спасителя си.

„Ако шофирам, трябва да сме в контакт или той ще ми го наложи“, обясни Кларънс. „Ако гледаме телевизия, същото нещо. Ще ръкомаха с лапи по мен, докато не го погаля. Това е просто неговата странност. Ако не съм наоколо, той прилага същата тактика и с моя съквартирант. „

Кларсън и Стенли обичат приключенията на открито. Щом Стенли види плаж, река или езеро, той скача направо във водата.

Кларънс не е и мечтал за по-добър партньор в пътешествията си – дори ако това да означава, че трябва да бъде още по-внимателен, докато шофира.

„Той просто живее, за да те прави щастлив“, казва Кларънс. „Той е много щастливо спасено куче. Никога не съм виждал куче с толкова изявен характер. „

ВИЖТЕ СЪЩО: ЧЕРЕН ЛАБРАДОР СЕ УСМИХВА НА ВСИЧКИ В ПРИЮТА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box