Как да бъдем успешни | 8 стъпки към мечтания живот

как да бъдем успешни

Независимо дали искате повишение в работата си, перфектният дом, мечтаната любовна връзка или просто искате да бъдете в хармония със себе си, Вселената винаги е на ваша страна. Тя чува и изпълнява всяко ваше желание, в зависимост от това, с какво чувство то е изпратено към нея. Ще ви разкажем накратко как да бъдем успешни, здрави и щастливи с помощта на Вселената.

Първо и най важно: Изяснете целите си

как да бъдем успешни, цели

Преди да поискате помощ от Вселената е важно да изясните точно и ясно какво желаете да получите. Издаването на смесени чувства и сигнали няма да е във ваша полза. Когато изпитвате вътрешен мир и спокойствие, Вселената отчита това ваше чувство и ще ви даде още от него. И обратното – имали ли сте от тези дни, в които всичко върви с главата надолу? Мисля, че всеки ги има. Това е един порочен кръг. Случва ви се нещо нетолкова хубаво и през целия ден ви се случват неща, които ви разстройват. Просто прекъснете цикъла на лощи мисли или останете неутрални и ще забележите как този порочен кръг се прекъсва.

Визуализирайте мечтата си

как да бъдем успешни, визуализирай

Важно да всеки ден да отделяте време да медитирате или просто да останете насаме със себе си и вашите мисли. Създайте образ на вашата мечтана работа. Какъв би бил офиса ви? С кого бихте желали да работите? Какви чувства изпитвате, когато сте на така желаната работна позиция? Усетете това чувство и го задръжте, колкото се може повече. И още по-важно: Никога не пожелавайте нещо през чувство за липса.

Започнете да правите малки стъпки

малки стъпки към успеха

Покажете на Вселената, че вие сте сериозни към тази ваша мечта и правете малки стъпки всеки ден за реализирането и. Ако седите и бездействате, бъдете сигурни, че нищо няма да се случи. Работете всеки ден и се усъвършенствайте, дори това да включва работа със самите вас и вашите вътрешни убеждения.

Имат ли значение думите и мислите ни?

Мислете малко по-позитивно

позитивно

Според Закона за привличането, подобното привлича подобното. Как да бъдем успешни, ако сме постоянно негативни и очакваме да ни се „поднасят“ само лоши неща. Вместо да се фокусирате вътху това, което не искате, започнете да мислите как да постигнете това, което желаете. Помислете как точно бихте постигнали целта си. Ако се фокусирате твърде дъгло време върху негативите, то вие ще привлечете още повече от тях.

Практикувайте любов към себе си

обичайте себе си

Как да бъдем успешни, ако не обичаме самите себе си? Колкото повече сте добри към себе си, толкова повече шансове имате да привлечете нещата, които желаете. Последното нещо, което искате, е идеалният човек или работа да ви се представи, но вие да го пропуснете поради „Недостоен съм“или„ Не съм достатъчно добър “. Намерете повдигащ вибрациите цитат или мантра, които резонират с вас, и ги поставете във вашия дом на видно място, за да поддържате положителните си вибрации.

Как да бъдем успешни, ако не сме благодарни

Всеки ден благодарете за нещата и хората, които имате. Благодарността е прекрасно чувство с много високи вибрации. Благодарете за чудесния слънчев ден, за чистият въздух, който дишате, за това, че близките ви са до вас, благодарете за това, че сте здрави ( дори и да не сте в перфектно здравословно състояние).

Чувствайте, че вече мечтите ви са станали реалност

как да бъдем успешни

Питате се как да бъдем успешни? Просто го почувствайте. Почувствайте, че вашата мечта вече е реалност. Мислете, че вече сте на новата работа, мислете как вече имате перфектната връзка, визуализирайте как ставате сутрин, подготвяте се за работа и любимия ви човек ви е направил закуска. Усетете това прекрасно чувство и не го пускайте.

Успехът ще дойде ако се доверите на Вселената

довери се на вселената

И накрая, бъдете търпеливи и запазете вярата. Поддържайте позитивно мислене, доколкото можете. Наистина вярвайте, че това, за което мечтаете, ще дойде. Опитайте се да не се притеснявате прекалено много, в противен случай може да проявите най-лошите си страхове, за разлика от най-големите си надежди и мечти …

ВИЖТЕ СЪЩО: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТОВА, КОЕТО ИСКАМЕ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Facebook Comments Box