Как да получим това, което искаме?

В тази статия ще ви разкажем как можем да получим това, което искаме и ще научите как можете да осъществите желанията, за които мечтаете.

1 – Един от най-големите подаръци, които можете да дадете на друг човек, това е вашето щастие.

2 – Ако искате нещо и то все още не се е появило, то тогава не се фокусирайте върху липсата му, а изчакайте Вселената да го изпрати в подходящия за вас момент.

3 – Във всеки един момент от вашият живот, вие си проправяте път към вашето бъдеще. Ние непрестанно прожектираме очакванията си за бъдещето ни върху бъдещи преживявания. За да променим нашите изживявания трябва да променим нашите очаквания.

4 – Ако има нещо, което желаете много силно, повярвай, че Вселената ще ти го изпрати.

5 – От теб зависи какъв живот да живееш. Вселената ще ти даде този живот, като ти изпрати хората, събитията и местата начертавайки живота, който си поискал.

6 – Можеш да стигнеш от мястото на което си в момента до мястото, където искаш да бъдеш, но само ако не се оплакваш и не обръщаш внимание на това, което не ти харесва там, където си в момента.

7 – Когато промениш виждането си върху нещата от живота, тогава нещата от живота започват да се променят.

8 – Животът ни се променя непрекъснато. Затова няма как да си заседнал на едно и също място, където и когато да било. Просто ти отказваш да видиш промяната.

9 – Няма как да определиш как да се случат нещата, които искаш. Вселената решава, кое, как и кога да се случи. Ти просто трябва да си уверен в това, което искаш.

10 – Чувствайки се добре е все едно да усещаш връзка с произхода си. Чувствайки се зле е все едно да се противопоставяш на тази връзка.

11 – Не трябва да контролирате мислите си, а просто трябва да ги ръководите.

12 – Нормално е да имате негативни мисли, но щом усетите, че започвате да имате негативни емоции веднага спрете негативните мисли. Където и да си, каквото и да правиш, спри негативната мисъл и започни да мислиш за нещо, което те кара да се чувстваш добре.

13 – Ако се фокусирате върху лошото в някого, то тогава там ще виждате само лошо. Ако се фокусирате в доброто в някого, то тогава там ще виждате само добро.

14 – Ако искате да промените нещо в живота си то тогава спрете да мислите какви са нещата и започнете да мислите, какви искате да бъдат.

15 – Ако разбереш, че мисията ти е да си щастлив, то тогава ти ще се фокусираш върху нещата, които те карат да се чувстваш добре. Фокусирайки се върху мислите, които ви карат да се чувствате добре, вие създавате живот изпълнен с радост и щастие, живот изпълнен с това, което желаеш.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели, както и във вашите социални мрежи. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

ОБРАТНО КЪМ ИНТЕРЕСНО

Facebook Comments Box