Зодия Везни 2022 | Характеристика| Сила на зодия Везни

характеристика на зодия везни 2022

Характеристика на зодия везни 2022

Везните (Libra) са седмата зодия от зодиака. Везните са родени между 22 септември и 23 октомври. Съответства на диапазона от 180° – 210° върху небесната координатна система. Това е един от трите въздушни знака, заедно с близнаци и водолей.

Характеристика на зодия Везни 2022

  • Елемент : Въздух
  • Цвят на зодия Везни: Зелен и розов
  • Щастлив ден: Петък
  • Управляваща планета: Венера
  • Съвместимост със зодии: Стрелец и Овен
  • Късметлийски числа: 4,6,13,15,24

Предтсавителите на зодия Везни са миролюбиви, справедливи и за тях е от изключителна важност да намерят своята половинка. Те никак не обичат да бъдат сами. Самотата би ги довела до тежка депресия. Веднъж открият ли своят партноьор, те ще бъдат верни до край и ще се радват на семейното щастие.

Зодия Везни е в непрекъснато преследване на баланс, справедливост и симетрия. Те са очаровани, когато всичко е балансирано. Не обичат никак конфликтите и са готови на всичко, за да ги избегнат.

Представителите на зодия Везни са надарени с остър ум и интелект. Те обожават да бъдат в компанията на умни хора, защото могат да проведат добри дискусии, както и да научат нови неща.

Зодия Везни се слави с това, че е много нерешителна. Ако трябва да направят своя избор бързо, то това би им донесло много безпокойство и главоболие. Те обичат да разполагат с време за размисъл и да вземат възможно най-доброто решение. Никога не действат импулсивно.

Силни и слаби черти на зодия Везни

Силни черти на зодия Везни: Справедливи, дипломатични, любезни, социални
Слаби черти на зодия Везни: Нерешителни, избягват конфликти, самосъжаляват се и анализират прекалено много
Везните обичат: Хармонията, нежността, семейството, баланса, хубави материални неща
Везните не обичат: Насилието, несправедливостта, големи щумотевици

Любов и взаимоотношения – Зодия Везни

Както вече споменахме, основна цел в живота при предтавителите на зодия Везни ще бъде откриването на половинката им. За тях е от изключително значение да създат семейство и да бъдат в добри взаимоотношения с човека до тях. Отдадеността им към любимия човек ги правят перфектни партньори за всички зодии.

Въпреки че елементът на въздуха им дава голяма гъвкавост, те все пак ще почувстват силното привличане към традиционното и техните желания ще са за любов, поставена на хартия.

Вижте също: ИЗЧИСТВАНЕ НА ДОМА ОТ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box