Учени откриха ваксина срещу диабет

Учени отриха лечение за диабета

Учени откриха ваксина срещу диабет, действаща, дори и на най – тежко болните, без да има никакви странични ефекти. Смайващото откритие бе съобщено от президента на фондацията “ Победа над диабета“ – Салвадор Рамирес и Лучия Ортега – президент на мексиканската асоциация за диагностика и лечение на автоимунните заболявания.

Д-р Рамирес обяснява, че за първи път са направили успешно физиологичен разтвор за всеки тип диабет. (тип 1,2, гестационен или по рождение). Взели са от всеки пациент по 5 куб. кръв, а след това са ги инжектирали с 55 мл. разтвор. Получената смес се изстудява до 5 градуса по Целзий и когато температурата се увеличи до 37 градуса ( средната телесна температура), се появява шок и променя състава на структурата на гените и извършва метаболитни промени, като се трансформира във ваксина.

Съобщават, че лечението с ваксината трае около година, а срока и на годност е 60 дни. Възможно е ваксината да спре усложненията, причинени от диабета – като емболия, ампутация, загуба на слух, слепота и бъбречна недостатъчност. Пациентите, които решат да си бият ваксината, задължително трябва да останат под лекарско наблюдение.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели, както и във вашите социални мрежи. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

ОБРАТНО КЪМ ЗДРАВЕ

Facebook Comments Box