Служителка на армията спасява възрастно куче, което прекарало седем години в приют

СЛУЖИТЕЛКА НА АРМИЯТА СПАСЯВА ВЪЗРАСТНО КУЧЕ, КОЕТО ПРЕКАРАЛО СЕДЕМ ГОДИНИ В ПРИЮТ
Служителка на армията спасява възрастно куче, което прекарало седем години в приют

Служителка на армията спасява възрастно куче, което прекарало седем години в приют

Можете ли да си представите, че сте заклещени в приют в продължение на седем години? Само си помислете за разочарованието, когато гледате как други кучета биват отвеждани в техните постоянни домове, а вашият собствен късмет никога не се променя.

Такава беше историята на това куче в продължение на седем години, когато тя живееше в приют в Оаху, Хаваи, без да бъде избрана да стане част от нечие семейство. Всичко обаче се променя, когато военнослужещата Дженифър Хойт вижда нещо в нея и е решена да я вземе у дома; историята на това кученце вече има щастлив край!

Толкова дълго време е била в приют за животни в Хавай, че се е привързала емоционално към него. Сърцето ѝ е било разбивано многократно; по съвсем човешки начин тя се е научила да се настройва към света около себе си, за да предотврати нови разочарования.

Късметът на това кученце се променило към по-добро, когато приютът е посетен от военна служителка на име Дженифър Хойт. Когато видяла кученцето, Хойт се разстроила много.Тя обяснява:

„Тя изглеждаше толкова тъжна. Тя просто гледаше през хората… Това разби сърцето ми.“

Решена да вземе кученцето и да я подготви за по-добър живот, Дженифър Хойт започва да я посещава редовно. Тя и донесла удобно легло, в което да спи, и дала на кучето играчки, с които да си играе, като се опитала да я убеди, че е приятел. С течение на времето и след многобройни посещения в приюта между Дженифър и кученцето започнала да се заражда връзка.

Един ден, когато кученцето най-сетне излезе от черупката си, Дженифър разбра, че ще я вземе у дома. Те бяха прекарали много часове заедно. Бяха станали най-добри приятели и Дженифър не можеше да си представи живота без това кученце.

Когато тя завела кученцето у дома, кучето се запознава с годеника на Дженифър и си пасват от пръв поглед. Кученцето е наречено Мари и вече е започнало да се усмихва. Самотните му дни в приюта са далеч зад гърба му.

Бихме искали всички кучета от приютите да имат такъв щастлив край. За съжаление, не е лесно да се намери постоянен дом за едно куче. Насърчаваме ви да помислите за осиновяване, защото притежаването на домашен любимец може да внесе радост в живота ви; кучето ще се превърне в енергията на вашият дом, верен приятел и любящ защитник.

Споделете с нас какво мислите за трогателната история на Мари. Предайте това на някой, който мисли да осинови куче от приют. Със сигурност ще му помогне да вземе решение!

СЛУЖИТЕЛКА НА АРМИЯТА СПАСЯВА ВЪЗРАСТНО КУЧЕ, КОЕТО ПРЕКАРАЛО СЕДЕМ ГОДИНИ В ПРИЮТ

ВИЖТЕ СЪЩО: СЪКРУШЕНА КОТКА ПРЕКАРВА ГОДИНА В ПЛАЧ ДО ГРОБА НА СОБСТВЕНИКА СИ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com 

Facebook Comments Box

1 thought on “Служителка на армията спасява възрастно куче, което прекарало седем години в приют”

  1. Pingback: Жена превръща дома си в кучешки приют и вече се грижи за 80 кучета - polmarworld.com

Comments are closed.