Сестрата е част от нашето сърце и най-добър приятел

Сестрата не е само приятел, връзката с нея е по-силна от семейните отношения. Тя е много силна опора в ежедневието ни. Винаги можем да разчитаме на нея въпреки различията ни. През годините ние сме се научили да ценим тази връзка. Казват, че истинското семейство се избира без значение, каква е генетиката.

В много случай връзката между сестри е много по-силна от каквито и да е други отношения. Тази връзка е емоционална и биологична. Всеки, които има честта да има сестра, знае какво съкровище е има и трябва да го пази до живот. Имало е случаи, когато не сме общували със сестра си заради проява на гордост. Дори и да сме далеч с хиляди проблеми, в края на деня няколко насърчителни думи от сестра ни биха оправили всичко. Едно телефонно обаждане, малко смях, спомени – тази връзка никога не може да бъде загубена, тази връзка не може да бъде загубена по какъвто и да е начин.

Едно и също възпитание, но с различни характери. Независимо от начина на образование и условията на живот, всяка една от сестрите има напълно различен характер. Някой от сестрите са бунтовници и революционери, те бранят личното ни пространство, правото ни на глас и избират това, което е най-добре за нас. Други са безкрайно спокойни и ни дават комфорт и подслон. Когато споделяме с тях се чувстваме чути и разбрани, когато сме имали лош ден.

Братята и сестрите не са еднакви, те са копия на родителите. Те имат различни интереси и реагират различно на едни и същи неща. Това е полезно за израстването им заедно, но техните различия в много отношения се допълват. Обикновено братята премълчават, когато нещо не е наред, но това не е проблем за сестрата, тя разбира това само по изражението на лицето ви. Емоционалната и кръвната връзка позволяват на сестрата да разбере, че нещо не е наред. Нейната приближеност и приемане ви карат да се чувствате спокойни.

Разстоянието и различията не са от значение. Дори и да ви разделя цял океан, поели в различни посоки ние винаги пазим личните взаимоотношения. Сестрата винаги е загрижена и заинтересувана, това е нещо съвсем естествено за нея и инстинктивно. Съобщение или обаждане по телефон сестрата винаги ще намери начин да предложи подкрепата си и загрижеността си.

Сестрите са най-добри в казване на истината. Те никога няма да ви спестят каквото и да било ще кажат истината такава, каквато е. Сестрата никога няма да бъде снизходителна с вас, нито да ви успокои с фалшиви обещания. Тя е откровена до болка и въпреки това, това се очаква от нея.

Сестрата винаги ще е повече от приятел, защото заедно сте преживели твърде много. Подкрепата в провалите и успехите през годините са оставили следа в сърцето. Ако в момента сте дистанцирани със сестра ви, преглътнете всякаква гордост и его, заслужава си. Животът е толкова елементарен. Подкрепата на братята и сестрите е огромен подарък, на който можете и трябва да се наслаждавате всеки ден.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели, както и във вашите социални мрежи. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

ОБРАТНО КЪМ ИНТЕРЕСНО

Facebook Comments Box