Полицай спасява питбул завързан с верига в снега

Полицай спасява питбул завързан с верига в снега
Полицай спасява питбул завързан с верига в снега

Полицай спасява питбул завързан с верига в снега

Любителите на кучета разбират, че не е важна породата на кучето, а как то се отглежда, обгрижва и обича. За питбулите репутацията им е коствала твърде много животи, за да бъдат преброени. Но един полицейски служител се опитва да промени това възприятие.

Запознайте се с офицер Джъстин Брузгул: Офицер Брузгул спасява Кая от ужасен живот. Намира я прикована в снега, замръзнала и молеща за помощ. Той видял в нея това, което било очевидно за него: непоколебима лоялност, интелигентност и златно сърце. Знаел, че тя може да помага на хората, и решил да вземе Кая под крилото си и да я обучи за офицер K9.

Кая издържа теста с отличен успех и става първият питбул К9 в щата Ню Йорк. Спасяването и преобразяването на Кая доказва едно нещо със сигурност: питбулите са добри кучета! Всъщност, освен че работят усърдно на работното си място, Кая и офицер Брузгъл превръщат в своя мисия да образоват другите за реалността на породата. Питбулите и смеските на питбули са порода №1 в приютите. Ако повече хора бъдат информирани за истинския им потенциал и за това кои са тези кучета, това може да доведе до осиновяване на хиляди и хиляди кучета в домове завинаги.

Полицай спасява питбул завързан с верига в снега

Дуото K9 също така доказа, че питбулите са подходящи за служба. Така че, вместо да харчат средно 20 000 долара за полицейско куче, полицейските управления могат да се обърнат към приюти, където се намират и чакат много квалифицирани кучета. Много от кучетата, които биват евтаназирани поради пренаселеност, могат да намерят ново предназначение. Не е ли това повод за усмивка?

Полицай спасява питбул завързан с верига в снега

ВИЖТЕ СЪЩО: ВЪЗХИТИТЕЛЕН МОМЕНТ, В КОЙТО КУЧЕ СПОДЕЛЯ ХРАНАТА СИ С ГЛАДНА КОТКА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Facebook Comments Box

1 thought on “Полицай спасява питбул завързан с верига в снега”

  1. Pingback: Тъжното куче от приют си мисли, че това е още един самотен ден, но... - polmarworld.com

Comments are closed.