Охранителна камера заснема как кученце спасява братчето си, което е паднало в басейна

Едно очарователно кученце на име Чък преживява труден момент, който едва не завършва с трагедия, докато родителите му отсъстват от дома. Докато се разхождал спокойно в задния двор на семейството си, той случайно паднал в басейна и не успял да се измъкне сам. Драматичният момент е заснет от охранителна камера.

Когато Байрън Танарайън и съпругата му Байрън Танарайън се прибрали вкъщи и видели, че Чък е мокър. Те решили да проверят записите от охранителните камери, за да разберат какво се е случило, и видели, че Чък е бил във водата малко повече от половин час.

охранителна камера заснема как кученце спасява братчето си

охранителна камера заснема как кученце спасява братчето си

13-годишното куче се опитва да излезе от водата няколко пъти, но безуспешно. Щом Джеси разбра, че братчето ѝ е в беда, тя се втурна при него. Кучето изчака удобен момент, за да грабне Чък и да го извади от басейна.

Отне и известно време, но накрая хитростта и упоритостта на Джеси в спасяването на брат ѝ успяват и тя се превръща в герой.

От видеото става ясно, че без помощта на сестра си Джеси, Чък е можел да се удави онзи ден в басейна.

Байрон, бащата на кученцата, му казва:

Нямахме представа, че Джеси е героиня. Имам предвид, че тя е много мило, любящо и топло настроено куче. Но никога не сме смятали, че в нея има героична жилка.

ВИДЕО: Охранителна камера заснема как кученце спасява братчето си, което е паднало в басейна

Нито едно от кучетата не беше падало в басейна преди. Но сега, след като семейството е видяло колко голям е рискът за домашните им любимци, те планират да предприемат мерки, за да не се повтори друг подобен инцидент.

От своя страна Джеси получава много прегръдки и лакомства, както подобава на героиня като нея, а Чък се справя доста добре, защото знае, че винаги ще бъде в безопасност със сестра си.

Докато се разхождал спокойно в задния двор на семейството си, той случайно паднал в басейна и не успял да се измъкне сам. Драматичният момент е заснет от охранителна камера.

„Джеси получи много лакомства, прегръдки и целувки и все още получава много внимание и признателност. Тя много обича Чък. Винаги съм знаел, че тя е специално куче, и това го доказва.“

ВИЖТЕ СЪЩО: КУЧЕНЦЕ, ОСТАВЕНО ВЪРЗАНО ЗА ПОЖАРЕН ХИДРАНТ С РАНИЦА, ПЪЛНА С ВСИЧКИТЕ МУ ВЕЩИ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@th3-interestingworld

Facebook Comments Box

2 thoughts on “Охранителна камера заснема как кученце спасява братчето си, което е паднало в басейна”

  1. Pingback: Kученце е изоставено в приют заедно с леглото и всичките си играчки

  2. Pingback: Приключенията на Хърби и Одри - polmarworld.com

Comments are closed.