ОТКРИВАТ, ЧЕ КОТКАТА ИМ ИЗКЛЮЧВА АЛАРМАТА И ЗАТОВА ЗАКЪСНЯВАТ ЗА РАБОТА

КОТКАТА ИМ ИЗКЛЮЧВА АЛАРМАТА

ОТКРИВАТ, ЧЕ КОТКАТА ИМ ИЗКЛЮЧВА АЛАРМАТА И ЗАТОВА ЗАКЪСНЯВАТ ЗА РАБОТА

Много пъти в живота ни се случват неща, за които не можем да намерим никакво разумно обяснение, неща, които ни объркват напълно. Този забавен видеоклип е само един от примерите.

Котаракът Хоакин, който живее със стопаните си в Сао Пауло (Бразилия), наскоро открил начин да накара хората си да прекарват известно време у дома сутрин.

На няколко пъти са закъснявали за работа, защото алармата мистериозно се е изключвала и докато се събудят, вече е било твърде късно да отидат на работа.

ОТКРИВАТ, ЧЕ КОТКАТА ИМ ИЗКЛЮЧВА АЛАРМАТА И ЗАТОВА ЗАКЪСНЯВАТ ЗА РАБОТА

Оказа се, че всеки път, когато чуе алармата, Хоакин тича до нощното шкафче, за да я изключи.

Когато хората направили видео как телефонът звъни и вибрира, когато алармата започне да звъни, те не можели да повярват на очите си. Хитрият котарак тичал направо към телефона, решен да изпълни мисията си за деня.

Хоакин чукна с лапа по екрана на телефона, докато алармата престана да издава звук.

Собственикът на котката, чието име не се съобщава, казва:

„С партньора ми закъснявахме за работа, защото алармата на телефона не ни събуждаше. Наскоро открихме, че котето ни Хоакин е изключвало алармата ни.

В момента изглежда, че котките водят война срещу човечеството, докато ние спим. Както се е случило на Ломфонтен с котката му Ачи. Докато младият мъж спял, Ачи е имал други идеи.

Ломфонтен казва, че е решил да инсталира скрита камера от чисто любопитство, за да наблюдава Ачи и да види какво прави, докато е на работа. Но когато видял нощните записи, кошмарите, които имал, свързани със за задушаване изведнъж придобили смисъл.

Оказва се, че Ачи обича да спи върху лицето му, буквално. Но за Ломфонтен това е знак на обич – сега той знае колко много го обича Ачи.

ВИЖТЕ СЪЩО: ИЗГУБЕНО КУЧЕ СЕ ЗАВРЪЩА У ДОМА С ДВАМА НОВИ ПРИЯТЕЛИ, КОИТО Е НАМЕРИЛО ПО ПЪТЯ СИ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “ОТКРИВАТ, ЧЕ КОТКАТА ИМ ИЗКЛЮЧВА АЛАРМАТА И ЗАТОВА ЗАКЪСНЯВАТ ЗА РАБОТА”

  1. Pingback: Сляпо и глухо куче утешава всяко спасено животно, което идва у дома - polmarworld.com

Comments are closed.