Осиновени Питбули спасяват новият си собственик

Ако има нещо, за което всички можем да се съгласим – то е, че кучетата са изключително лоялни животни. Те не спечелиха прякора си „най-добрият приятел на човека“ за нищо. След като установят връзка с вас, те ще бъдат с вас до самия край. Това ги прави толкова невероятни. Осиновени Питбули спасяват новият си собственик.

Осиновени Питбули спасяват новият си собственик

Робърт Макгоуан знае за тази лоялност от първа ръка. Всъщност, когато в дома му се разви ужасяващ инцидент, не полицията го спаси – това бяха двете му кучета. Макгауън беше спасил два питбула от приют малко преди травматичната нощ.

Една вечер в къщата на Макгоуан се развихри кошмар, който доведе до неприятно нараняване на лицето му.

Осиновени Питбули спасяват новият си собственик

Двата питбула, които бяха в къщата на Макгауън тази вечер, се наричат ​​Елабел и Калинка – и животът им преди Макгауън е бил в приюта.

За съжаление се знае, че питбулите имат лоша репутация, което затруднява осиновяването им.
Слуховете за питбулите често са неоправдани и се основават на ужасни стереотипи. Агресивни и опасни са често два от темпераментите, свързани с тези естествено сладки и мили кучета.

Макгауън защити породата, казвайки:

„Те са много послушни и плахи. Те изобщо не са агресивни. „

Осиновени Питбули спасяват новият си собственик

Сърцераздирателно, животът на Елабел и Калинка преди Макгоуан беше изпълнен с пренебрежение и малтретиране. Далеч от това, което те наистина искаха и копнееха – любов и безопасност. Те се озоваха в приюта, където в крайна сметка щяха да бъдат отминавани заради тяхната порода.

Накрая дойде Макгауън и веднага след като ги погледна – той знаеше, че иска да им даде обичлив дом. В замяна? В крайна сметка щяха да спасят живота му.

Беше нормална вечер, когато Макгауън се мотаеше в гаража си, седнал на стол до колата си. Той остави вратата на гаража отворена, без да мисли, че четирима мъже ще нахлуят и веднага ще започнат да го атакуват.

„Един току-що ме удари право в очите. Бях съборен от стола си. ”

Четеримата мъже крещяха на Робърт да им даде ключовете за колата му. Робърт се опитваше да намери ключовете докато беше забит в пода на гаража по лице. Объркан от ситуацията Робърт казва, че ключовете са вътре в къщата.

Това, което четиримата мъже не знаеха, беше, че Елабел и Калинка също бяха вътре в къщата.

Действайки по инстинкт, двете кучета започнаха да действат веднага щом престъпниците отвориха вратата на дома.

Пуснаха ги. Моите момичета изтичаха в гаража и застанаха над мен. Стояха там лаейки, давайки ясно да се разбере, че вече никой няма да ме нарани. Четиримата души избягаха. ”

Техните „страшни“ погледи бързо сплашиха мъжете и те избягаха. Макгауън и кучетата останаха напълно зашеметени от това, което току-що се беше случило.

За щастие, единствената контузия на Макгауън беше насиненото му око и нищо не беше откраднато от дома му – всичко това благодарение на невероятните му спасени питбули.

Макгауън иска другите хора да знаят колко специална е тази порода. Те не са „чудовищата“, за които хората често ги мислят.

„Те са спасители. Нежелани кучета. Те ми спасиха живота. Моля, помислете за тяхното приемане и осиновяване. Те може да спасят и живота ви. ”

Макгауън показа своята благодарност към своите кучета, като ги обсипа с всичките им любими неща.

„Те имат играчки и лакомства. Те имат всичко най-добро за тях. „

Благодарим ви, че сте толкова прекрасни защитници Елабел и Калинка! Те са истинското представяне на това, което са питбулите.

Осиновени Питбули спасяват новият си собственик

ВИЖТЕ СЪЩО: ТЕРИЕР НЕВОЛНО СТАВА КУЧЕ ВОДАЧ НА СЛЯП СТАФОРДШИР

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box