Новородените на куче умират при пожар, след което то се среща с група сираци

Новородените на куче умират при пожар, след което то се среща с група сираци

Новородените на куче умират при пожар, след което то се среща с група сираци

Новородените на куче умират при пожар, след което то се среща с група сираци

Някои са съгласни, че не са създадени за майчинство или бащинство, но други просто обичат идеята да доведат дете на този свят. И когато едно очарователно кученце на име Дейзи роди осем зашеметяващи малки кученца, беше решено със сигурност, че тя е напълно готова да стане майка. Лицето ѝ грейна и тя напълно се възхити на своите малки. Но тогава се случи нещо трагично.

Собственичката на Дейзи Джесика Уудруф преживява нещо катастрофално, когато оборът ѝ се запалва в Роузбърг, Орегон. Джесика губи не само четири кози и едно прасе, но и кучилото на Дейзи. Това трябваше да е един от най-трагичните дни във фермата.

Когато пламъците започнали да се разгарят, Джесика изтичала до плевнята, но без успех – пламъците се разпространили и тя не могла да влезе вътре. Поради тази причина тя държеше Дейзи здраво, тъй като майката искаше само да влезе в обора, за да спаси бебетата си. Майчиният ѝ инстинкт се задейства и единственото, за което мислеше, беше как да изведе децата си живи и здрави.

След пожара цялата личност на Дейзи се променя. Тя беше силно депресирана, вече не искаше да се усмихва, да яде и да играе. Прекарваше времето си в ходене до обора съвсем сама, за да плаче пред входа за изгубените си кученца. Джесика се почувствала напълно съсипана и знаела, че трябва да направи нещо за бедната Дейзи.

Поради тази причина тя влиза във Facebook и пита по групи, приятели и роднини дали някой има нужда от дом за новородените си кученца. Тогава жена на име Лорна Мърфи пише на Джесика. Тя обяснила, че има осем зашеметяващи кученца, които се нуждаят от приемен дом, тъй като майка им за съжаление е починала. Джесика се възползвала от възможността и осиновила осемте сладурчета от Лорна. Това изглеждаше като перфектния развой на събитията за една иначе трагична история. Джесика би направила всичко, за да види Дейзи отново усмихната.

Този план изглеждаше идеален и в полза на кученцата. Оттогава Дейзи е възвърнала част от усмивката си и с удоволствие се грижи за нуждаещите се кученца. Тя ги третира като свои собствени и е перфектният родител. Трябва да кажа, че това е фантастичен завършек на една сърцераздирателна история!

Кликнете върху видеото, за да видите цялата история на Дейзи. Ако тя ви е харесала толкова, колкото на нас, споделете я с вашите близки и приятели.

Новородените на куче умират при пожар, след което то се среща с група сираци

ВИЖТЕ СЪЩО: МЪЖ СПАСИ КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box

1 thought on “Новородените на куче умират при пожар, след което то се среща с група сираци”

  1. Pingback: 6-годишно момче с мисия за спасяване на над 1000 кучета от приюти за умъртвяване | polmarworld.com

Comments are closed.