Намира изгубеното си куче в лисича дупка

Намира изгубеното си куче в лисича дупка

Намира изгубеното си куче в лисича дупка

Мъж се разплака, след като изчезналото му куче беше спасено от лисича дупка, след дни на „ад“, докато го търсеше.

49-годишният Алън Уитън от Уудфорд Грийн, Редбридж, посрещна Мици (Джак Ръсел) в дома си миналата година, след като предишното куче на семейството е починало за съжаление.

Намира изгубеното си куче в лисича дупка

В сряда, 20 ноември, почти точно година след деня, откакто Мици стана част от семейството им. Мици изчезна, докато беше на сутрешната си разходка, след като бе подгонена от друго куче.

Намира изгубеното си куче в лисича дупка

Мици изчезна, след като избяга, оставяйки Алън да я търси трескаво цял ден. В крайна сметка той напусна района около 18:30 часа, преди да се върне отново час по-късно със съпругата си и двете си деца.

Въпреки че остави някои играчки и храна в зоната на изчезването и, семейството все още не можеше да намери Мици и в крайна сметка се наложи да се върнат у дома. „Не исках да се прибирам без нея, но беше късно и трябваше“, каза Алън.

Намира изгубеното си куче в лисича дупка

Тъй като това беше първият път, когато Мици изчезваше, Алън не можеше да не помисли най-лошото. Любителят на кучета каза, че не е могъл да заспи цяла нощ, тъй като „е мислил, че тя ще умре“ в студеното време. „Беше адски студ“, каза той.

Алън се върна в района в Найтън Ууд в четвъртък сутринта с няколко от приятелите си, като всички те претърсиха старателно гората в опит да намерят уплашеното куче.

Все още обаче нямаше и следа от Мици. Алън реши да раздаде няколко листовки, които жена му беше направила.

Алън каза:

Не можех да спра да плача пред всеки, с когото говорих за Мици, толкова ми липсваше.

Алън беше принуден да се прибере вкъщи и да прекара още една безсънна нощ, притеснявайки се за Мици. На следващата сутрин започваше да се примирява с факта, че може никога да не намери любимия си домашен любимец.

Около 11 часа обаче Алън получи обаждане от жена, която разхождала своето куче около дома си, който бил близо до гората, където Мици е изчезнала, казвайки, че кучето и е подушило нещо около дупка на лисица. „Зарязах всичко и отидох да разследвам“, каза Алън.

След като свиреше с една от любимите играчки на Мици близо до входа на дупката, Алън чу слабо скимтене и се зае да я спасява. Той нямаше лопата, затова жената, която му се беше обадила, му даде назаем и той започна да копае.

В крайна сметка той успя да измъкне Мици от дупката, като моментът на спасяването беше заснет от приятелите на Алан.

Алън обясни:

Просто се пречупих, бях обхванат от радост и неверие, бях започнал да губя надежда. Беше като коледно чудо, през цялото време се чувствах като в кошмар, от който не можех да се събудя.

Алън плака 15 минути, преди да заведе Мици при ветеринарите; за щастие, тя не е била ранена и просто е трябвало да премахнат няколко кърлежа.

В опит да запази Мици в безопасност, собственикът на кучето заяви, че търси да й купи GPS каишка, за да може да я проследява по всяко време, докато е на разходка.

49-годишният мъж каза, че се чувства „толкова благодарен“ от състраданието, проявено от онези, които са му помогнали да намери Мици, добавяйки: „Мисълта Мици да не е с нас по Коледа не съществуваше“.

Намира изгубеното си куче в лисича дупка

ВИЖТЕ СЪЩО: КАКВО ОЗНАЧАВА ПОЗАТА ЗА СЪН НА КУЧЕТАТА?

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box

1 thought on “Намира изгубеното си куче в лисича дупка”

  1. Pingback: 5 годишно момче спасява сестра си от горяща къща и се връща, за да спаси кучето

Comments are closed.