Мъж спасява куче от евтаназия

Мъж спасява куче от евтаназия
Мъж спасява куче от евтаназия

Мъж спасява куче от евтаназия

Грегъри е бийгъл, който е бил на път да бъде евтаназиран в приют в окръг Франклин заради заболяване от дирофилария, но за щастие Джо Кърк се появява в живота му точно навреме, за да го спаси. Всички кучета и кученца заслужават да получат необходимите грижи и да имат вечен дом. Когато Грегъри срещна своя герой, той не можа да не му благодари с прегръдка.

Снимки на кучето, което се гушка с Джо, бяха публикувани в интернет и бързо станаха популярни. Това се случва, когато Грегъри е на две години и два дни преди да бъде евтаназиран.

Джо и съпругата му Шенли Хътсън-Кирк са съоснователи на организация с нестопанска цел, базирана близо до Финдли, Охайо.

Мъж спасява куче от евтаназия

Тази организация помага на бездомни кученца и има приют за тези, които не са били осиновени. Целта на тази организация е най-вече да ги спаси от евтаназия.

Мъж спасява куче от евтаназия

Шенли сподели във Facebook:

„Грегъри е благодарен бигъл, той знае, че е в безопасност, има паразитно заболяване и ще бъде лекуван, но знае, че е в добри ръце. Ние ще го излекуваме и ще му осигурим цялата любов, която толкова заслужава, и едно прекрасно бъдеще!!!“.

Мъж спасява куче от евтаназия

Организацията на Шенли и Джо приютява и се грижи за 25-30 кучета едновременно, някои от които са на разположение за осиновяване, а други са в приюта и са обичани и обгрижвани от доброволци.

Двойката каза:

„След като приключи успешно лечението си, Грегъри беше осиновен. Сега той има чудесно семейство, което го обича силно, и се радва на много щастлив живот. Семейството на Грегъри има и друг бигъл, с когото са станали най-добри приятели.

Когато питат Джо и съпругата му колко кучета са спасили, те винаги отговарят, че са спасили още едно. Грегъри е много любвеобилен към всички, обича да дава целувки и прегръдки.

Двойката заявява:

„Няма по-хубаво чувство в живота, което да е по-удовлетворяващо“.

Petful твърди, че всяка година в САЩ 2,7 милиона от 7,6 милиона животни компаньони, постъпващи в приюти, биват евтаназирани, главно поради сериозни заболявания или агресивно поведение. Най-тъжната причина за това е свръхпопулацията, поради което се евтаназират тези, за които е най-малко вероятно да намерят дом.

Мъж спасява куче от евтаназия

ВИЖТЕ СЪЩО: Двойка Осиновява Куче, Което Прилича Твърде Много На Другото Им Куче, И Разбират Защо

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box