Кученце спи с брат си всяка нощ и спасява живота му

Дейзи, 2-годишен ротвайлер, обожава да си похапва и да си играе с любимата си играчка. Но нищо не я прави по-щастлива от това да се сгуши до своя човешки брат вечер и да му помогне да заспи.

Когато Дейзи пристига при новото си семейство, двамата с братчето ѝ се свързват и стават неразделни. От началото на това невероятно пътуване, заедно те внасят огромно щастие и любов в дома им.

Британи, майката на Дейзи, разказва:

„Тя е неговата сянка. Тя спи до него всяка нощ.“

„Тя не може да му се насити“.

През деня Дейзи и нейният брат се забавляват и играят заедно. Дърпат се с въже, играят си с играчките си. Но когато наближи 20,30 ч. всяка вечер, започва истинското вълнение! Всяка вечер по това време Дейзи се качва в стаята на брат си и с нетърпение чака да започне ритуалът му за лягане.

Кученце спи с брат си всяка нощ и спасява живота му

Майката на Дейзи уверява:

„Тя седи до стълбите и чака. Щом започнем да се качваме на горния етаж, тя скача на леглото, изчаква брат си да си измие зъбите и тогава разбира, че е време за гушкане.“

По-късно, когато брат ѝ вече е удобно положен в леглото, Дейзи го гушка топло и заспива спокойно.

Кученце спи с брат си всяка нощ и спасява живота му

„Тя го прегръща всяка вечер, когато спи“.

Всяка вечер Дейзи се сгушваше до брат си, за да спи спокойно. Но една нощ Британи се събужда в 2 часа през нощта и открива Дейзи да стои до леглото ѝ, с бдителен поглед – знак, че нещо не е наред.

Кученце спи с брат си всяка нощ и спасява живота му

Британи разказва:

„Синът ми е с диабет тип 1 и Дейзи разбра, че той е в спешно състояние, въпреки че не е обучена за това. Сега, ако кръвната му захар е висока или ниска посред нощ, тя идва и ме събужда, за да мога да се погрижа за него.“

Поразителна е информираността на Дейзи за тихите медицински нужди на брат ѝ и за глюкомера Dexcom, който той носи, докато спи през нощта. Устройството играе жизненоважна роля за неговата безопасност, като следи нивата на кръвната му захар и изпраща сигнали на родителите му, ако нещо изглежда необичайно. Като по чудо Дейзи знае да не пречи на Dexcom-а на брат си, дори когато си ляга!

Кученце спи с брат си всяка нощ и спасява живота му

„Тя много добре осъзнава какво представлява. Изключително интелигентна е!“

Семейството на Дейзи наскоро осинови Лили, кученце ротвайлер, което се присъедини към любимата им Дейзи. Въпреки че кученцето и Дейзи са се превърнали в неразделни приятелки, тя спазва рутинния си режим да си ляга с брат си всяка вечер.

Кученце спи с брат си всяка нощ и спасява живота му

Всяка вечер Дейзи с нетърпение очаква да се сгуши в ръцете на брат си, за да се гушкат. Когато слънцето изгрее отново, това сладко кученце е изпълнено с вълнение за предстоящия нов ден. Тя отброява часовете до момента, в който отново ще може да се гушне с него в леглото.

ВИЖТЕ СЪЩО: Кенгуру, Спасено От Замръзнало Езеро, Благодари На Спасителя, Като Му Подава Ръка

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Кученце спи с брат си всяка нощ и спасява живота му”

  1. Pingback: Горила умира в ръцете на рейнджъра, който я спасява като бебе преди 14 години - polmarworld.com

Comments are closed.