Имат ли значение думите и мислите ни?

Каквото и да се случи в живота ви опитайте се да не казвате на никого за това, колкото и да ви се иска. Запазете го за себе си и ще запазите потенциала и силата на случилата се ситуация.

Ако някой друг иска да разкаже за себе си, сдържайте и контролирайте емоциите си. По този начин събеседникът ви няма да манипулира себе си използвайки вашите чувства.

Смисъла е да успеете да се сдържите навреме. Думите и мислите влияят еднакви върху човека. Човешкото ДНК възприема думите и мислите така, както ушите ви възприемат речта. Същото е и с четенето, всичко, което прочетете действа на молекулите на ДНК, те са податливи на визуална и звукова информация.

Прочетената информация попада във всяка клетка на човешкото тяло. Някой текстове стимулират генетичния апарат, а други го увреждат. Затова внимавайте какво четете.

Молитвените думи събуждат потенциала ни и активират ресурсите на генетичния апарат, а проклятията блокират нормалното развитие на тялото.

Човешкото ДНК реагира на мислите ни и на това, което четем, то остава в генетичния материал по един или друг начин. Също така променя познатият ни начин на живот на клетъчно ниво. Думите могат да ви разболеят но също така и да ви излекуват.

Всяка дума е от голямо значение. Зависи, кое, как го кажете, то ще въздейства на вас по един или друг начин. Ако кажете, че сте наддали тегло, то вие ще продължите да наддавате тегло. Казвайки, че сте отслабнали, вие ще влошите състоянието си, думата слаб има отрицателен контекст – недостатъчно добър, лош.

Можете да кажете – вече съм по-строен. Положителният ефект на подобни думи ще дадат добър резултат за вас и няма да се наложи да чакате дълго за да видите резултата от думите казани по различен начин.

Ако нищо лошо не ви се случва, то не трябва да мислите за нещо подобно. Още по-важно е да не казвате на никого за това.

Лошото ви отношение към другите влияе не само на тях, но и на вас. Негативно изречените думи, а и самите негативни думи имат лошо влияние върху тялото ви, върху мислите ви, върху емоциите ви и т.н. По този начин вие подсъзнателно унищожавате положителната си енергия, но също и на тези около вас.

Заменете негативните мисли и думи с позитивни и ще се обградите с любов и доброта. Това ще ви предпази от всичко лошо.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели, както и във вашите социални мрежи. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

ОБРАТНО КЪМ ИНТЕРЕСНО

Facebook Comments Box