Изгонване на негативната енергия от дома ни

Предлагаме ви 15 начина за изчистване на негативната енергия от домовете ни. Защото няма нищо по-лошо от това да се чувстваш зле в собствения си дом.

ДА ПРОВЕТРИМ

Това е първата стъпка за изгонване на негативна енергия от вашия дом. Отворете прозорци, врати за да стане течение и свежия въздух да навлезе добре в дома ви и да почисти негативната енергия.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ АРОМАТНИ СВЕЩИ ИЛИ ПРЪЧИЦИ

По принцип този метод се използва при медитация, но защо да не изчистим и къщата си от негативната енергия с аромата на свещи или пръчици.

ИЗХВЪРЛЕТЕ ВСИЧКИ СЧУПЕНИ ВЕЩИ ОТ ДОМА СИ

Ако имате нещо счупено вкъщи не го ремонтирайте. Счупеното носи негативна енергия в дома ви.

ПОРТОКАЛОВ АРОМАТ ЗА ДОМА

Портокаловият аромат е доста свеж, той ще ви напомни на хубаво време, свежест, живот, ще ви накара да се усмихнете и ще премахне негативната енергия от дома ви.

ПОДРЕДЕТЕ ДОМА СИ

Колкото и странно да звучи, разхвърляната къща носи негативни емоции и спира чистата енергия. Подредете, изхвърлете ненужното и нека чистата енергия да остане в дома ви.

ПРЕКАДЕТЕ КЪЩАТА

Има една популярна техника за изчистване на негативна енергия от дома ви, а тя е като запалите градински чай и да започнете да обикаляте къщата. Започвате от входната врата и винаги с движения по посока на часовниковата стрелка. Влизайки във всяка стая визуализирайте какво искате да има в стаята наричайки го на дима – пари, мир, любов, спокойствие…

ЩИТ ОТ КАМЪНИ

Черният туралин е за премахване на негативната енергия, а розовият кварц замества негативните емоции с позитивни. Камъните поставяйте близо до електроника (микровълнова печка, компютър, телевизор и т.н.)

ЗВЪН НА ЗВЪНЧЕ

Колкото и странно да звучи, позвънете със звънче във всеки ъгъл в дома ви. Звънът от звънчето прогонва негативната енергия от дома ви и позволява на чистата енергия да влезе в дома ви.

ЖЪЛТИ СТЕНИ

Експерти твърдят, че цветовете имат важна роля за енергията в дома. Жълтото е топъл цвят и неутрализира негативната енергия.

МОРСКА СОЛ ЗА ВСЕКИ ЪГЪЛ

За да премахнете негативната енергия от предишни собственици, нежелани гости или просто някой негативен човек, който е влезнал в дома ви, сложете морска сол във всеки ъгъл на дома за 24 часа. След това изхвърлете солта в тоалетната за да отнесе водата насъбраната негативна енергия.

ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ

Местите се в нов дом? Преди да се нанесете почистете всички стай основно за да изчистите негативната енергия.

НЕ НА ОСТРИТЕ ЪГЛИ

Има едно Фън Шуй правило, а то е да се махнат колкото се може повече остри ъгли и ръбове в дома. Декорирайте със заоблени предмети, като мебели със заоблени форми, вази и т.н.

ПОВЕЧЕ ОГЛЕДАЛА

Колкото повече огледала има в дома ви толкова по-доре. Огледалара не трябва да са с остри ръбове. Огледалата чистят негативната енергия от дома ви и помагат за пречистване на съзнанието.

НЕУТРАЛНИ ЦВЕТОВЕ

Тъмните цветове не са за препоръчване за вашият дом. Стойте далеч от всичко тъмно, тъй като то ще ви накара да се почувствате негативно.

ЩИТ НА ВХОД

Напълнете кофа с вода, лимонов сок, сол и бял оцет, след което измийте входната врата добре, както и прозорците. Поръсете сол пред входната врата и сложете отгоре стелката. Това предпазва от влизане на лошата енергия в дома ви.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели, както и във вашите социални мрежи. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

ОБРАТНО КЪМ ИНТЕРЕСНО

Facebook Comments Box