Защо въздухът в Родопите е лечебен?

Защо въздухът в Родопите е лечебен?

Ще ви разкажем нещо много интересно, което научихме от няколко източника. Защо въздухът в Родопите е лечебен? Още през втората световна война (ВСВ) немски военни са идвали да се лекуват в Родопите. Приятно четене.

Защо въздухът в Родопите е лечебен?

Защо въздухът в Родопите е един от най-лечебните в света? Въздухът в Родпите е лечебен защото е с много високо ниво на отрицателна йонизация. Учени обясняват как действат отрицателните йони – те подпомагат алфа вълните на мозъка и увеличават амплитудата им.

Йоните действат лечебно и върху – синузит, хрема, алергия, бронхиална астма, мигрена, пост оперативни и родилни болки. Също така е доказано, че отрицателните йони убиват вирусите и бактериите.

Изследователите са единодушни, че отрицателните йони увеличават капацитета на абсорбиране и усвояване на кислород в тялото. Също и ускоряват процеса на доставяне на кислород до клетките и ядрата им.

Експертите твърдят, че във въздуха, който дишаме, положителните йони действат отрицателно на възприятието и самочувствието. Антидот на положителните йони са отрицателните йони. Отрицателните йони стимулират самочувствието и възприятието.
Защо въздухът в Родопите е лечебен?

Наскоро е открита немска карта от втората световна война, на която са отбелязани районите с отрицателна йонизация на въздуха, Родопите са един от тези райони и специално оградени с червени линии.

На всеки шест месеца в района на Пампорово са идвали военни летци на Третия райх да се възстановяват. Изследователите на чудото родопски въздух казват, че също е с високи параметри в UV спектъра, с висока фитонцидна наситеност и ниско микробно число. Ето защо въздухът в Родопите е лечебен.

ВИЖТЕ СЪЩО: СЪДЕБНАТА МЕДИЦИНА НЕ ОТКРИВА ВИРУСА „УБИЕЦ“ ПРИ НАПРАВЕНИТЕ АУТОПСИИ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели, както и във вашите социални мрежи. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден

ОБРАТНО КЪМ ЗДРАВЕ

Facebook Comments Box