Бездомно куче влиза в отворена къща и намира своят дом

бездомно куче

Било 4 часа сутринта, когато съпругата на Джак Джокинен го бутнала да се събуди. Имайки едномесечно бебе, той бил свикнал с ранните сутрешни събуждания – но бързо разбрал, че това е нещо съвсем различно. „Натрапникът“ бил бездомно куче.

„Спях и жена ми изведнъж ме събуди и тя каза: „Бебето е добре … но в нашата къща има кученце “, „Бях много объркан.“

бездомно куче

Джак слязъл долу и веднага забелязал кученцето, което си било легнало в хола му. С всички врати и прозорци, затворени плътно срещу бурята навън, той не можал да разбере как кучето е успяло да влезе.

„Първото нещо, което си помислих бе „Трябва да има някой в къщата ни, който да е оставил кученето. „Затова проверих всички стаи, но не открих никого.„Как се случи това? Вълшебно кученце? „

бездомно куче

Той проверил записите от камерата до входната врата и наблюдавал как се връща от разходката на 2-годишното си куче Джордж предната вечер. Влизайки в къщата, Джак изглежда е затворил вратата, но тя не се е затворила добре. Когато вятърът се усилил по-късно през нощта, входната врата се отворила широко.

„В 3:16, на камерата, можем да видим кучето, което нарекохме Сузи. Тя спира пред нашата къща и се колебае дали да влезе. Навън беше адски студено и валеше дъжд. След малко колебание, тя решава да влезе“, казва Джак.

бездомно куче

Джокинен и съпругата му изсушили кучето и я накарали да се чувства комфортно. На следващия ден те се обадили на контрола на животните, но бързо разбрали, че предаването й не е най-добрият вариант за болното бездомно кученце: „Тя беше изтощена, едва ходеше“ казва Джак . „Помислихме си:„ Ами ако просто оставим това куче, какво толкова? “

бездомно куче

Затова вместо това те завели Сузи при ветеринаря, където били шокирани да разберат, че „кученцето“, което е влязло в къщата им, всъщност е на около 9 години. Сузи била покрита с бълхи и кърлежи и имала инфекция на лапата, както и проблеми със зъбите. Двойката реши да й помогне.

бездомно куче

бездомно куче

„Решихме, че от всички лоши неща, които могат да се случат, ако оставите вратата си отворена посред зима в голям град, това да влезе едно сладко кученце, което е бездомно и се нуждае от помощ, е най-хубавото нещо.“

Джак пуснал снимка на Сузи в социалните мрежи и за негова изненада публикацията достигнала много хора. За по-малко от два дни той получил 15 000 долара дарения, за да помогне за плащането на медицинските сметки на възрастното куче.

Сега Сузи е на сигурно и топло, а новото й семейство й помага да наддаде тегло. За първи път от много време тя има истински дом.💖

ВИЖТЕ СЪЩО: 10-ТЕ НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ КУЧЕТА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box

2 thoughts on “Бездомно куче влиза в отворена къща и намира своят дом”

  1. Pingback: Списък За Новородено Бебе | Всичко, От Което Се Нуждае Бебето Ви

  2. Pingback: Списък за новородено бебе Списък за новородено бебе

Comments are closed.