Четири котки спасени на потъващ кораб

Четири котки спасени от потъващ кораб

Четири котки спасени от потъващ кораб

„Не оставяйте никой зад себе си“, е девиз, добре познат във въоръжените сили. Историята е пълна с героични души, изправени пред смъртта, за да подпомогнат или извлекат падналите войници по време на битка. Какво обаче, ако ежедневието ви се окаже тази битка? Не сте в разгара на войната, просто се опитвате да си вършите работата. Но какво, ако сте тези четирите котки, които са останали на потъващия кораб несъзнателно по време на хаотично събитие, които се нуждае от спасяване? Това кредо очевидно се простира и на души с четири крака и за Кралския тайландски флот.

Офицер от тайландския флот рискува живота си, за да спаси от потъващ кораб четири котки.

Четири котки спасени от потъващ кораб

Ден след като 8 души от екипажа бяха спасени от потъващ кораб в Андаманско море, Военноморските сили бяха стигнали до мястото на инцидента, за да разследват. Искаха да се уверят, че не е имало разлив на петрол от бедствието и да открият причината от останките.

Четири котки спасени от потъващ кораб

Но това, което откриха, беше много по-шокиращо. Имаше четири котки, прилепени за потъващите останки с последна сила!

„Използвах фотоапарата си, за да приближа лодката, и видях, че една или две котки подават главите си“, каза първокласният подчинен офицер Уичит Пукделон от военновъздушното и крайбрежното отбрана на флота.

Четири котки спасени от потъващ кораб

Котките бяха несъзнателно изоставени при спасяването предишния ден. Минаващ кораб беше открил огнената сцена и спаси човешкия екипаж. Те не знаеха, че на кораба има котки и риболовният екипаж очевидно не е казал нищо.

Згушили се, за да намерят сухо място в потъващ кораб през нощта те вероятно са били ужасени. Но техният късмет беше на път да се промени.

Веднага свалих ризата и облякох спасителната жилетка, за да мога да скоча в морето. Пламъците бяха в задната част на лодката, но тя започваше да потъва, така че знаех, че трябва да бъда бърз. ‘Толкова съм облекчен, че успяхме да спасим котенцата. Те щяха да се удавят или да умрат от жажда, ако навлязат в морето. “

Тайландският офицер се гмурна в морето, за да спаси четирите котенца.

Уплашени и сгушени заедно на една греда, котките бяха предпазливи към спасителя си, но му позволиха да им помогне. Три от котенцата бяха внимателно поставени във водоустойчива торба, а последното коте бе сложено на рамото на спасителя им.

Четири котки спасени от потъващ кораб

Беше използвано въже, за да изтеглят смелия мъж и котките обратно към спасителния кораб, на около 50 фута през размирните води.

Четири котки спасени от потъващ кораб

И въпреки че котките бяха мокри, те скоро бяха на сигурно място на борда на военноморския кораб с екипаж от любители на животните.

Четири котки спасени от потъващ кораб

Обратно в базата на ВМС котките бяха изследвани и за щастие всичко беше наред.

Те не са имали физически наранявания след изпитанията, но са били малко дехидратирани и много гладни.

Четири котки спасени от потъващ кораб

Котенцата се радваха на заслужено внимание от своите спасители. Войниците в базата ги обсипват с внимание и те са толкова щастливи. Изглежда котките нямат никакъв проблем с това!

Историята вдъхнови някои очарователни произведения на изкуството!

Благодарим много на тайландския флот, че скочиха в действие и не оставихте тези четири скъпоценни души зад себе си!

Четири котки спасени от потъващ кораб

ВИЖТЕ СЪЩО: ТЕРИЕР НЕВОЛНО СТАВА КУЧЕ ВОДАЧ НА СЛЯП СТАФОРДШИР

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box

1 thought on “Четири котки спасени на потъващ кораб”

  1. Pingback: Бездомник спасява бездомно куче блъснато от кола | polmarworld.com

Comments are closed.