Черен лабрадор се усмихва на всички в приюта

черен лабрадор се усмихва

Симпатичен черен лабрадор се усмихва на всички с надеждата да намерия своето семейство. Името му е Беро. Той просто иска да извоюва своят дом с чаровната си усмивка. Усмихва се на всеки, който мине покрай клетката му с надеждата да стане част от нечие семейство.

Кученцето Беро е взето заедно с две други кучета, Joe и O, от Хуманното общество в Северозападна Луизиана, когато са били само на осем седмици.
Директорът на Хуманното общество, Къртни Уингейт, забелязва очарователните малки в местния център за контрол на животните и не му дава сърце да ги остави там, особено, когато Беро е показала ослепителната си усмивка.

Трите кучета са кръстени от доброволката Сара Уолтън, коятое решила да ги кръсти в чест на футболния отбор на държавния университет в Луизиана.
Беро е имал малко лошо начало, тъй като се е разболял, след като е бил спасен, но Обществото за хуманност го е завел във ветеринарната клиника, където за щастие се е възстановил напълно.

След като Беро и неговите космати приятели вече са настанени в „Хуманно общество“, директорът забелязва, че черният лабрадор има навика да се хили на преминаващи хора.

Черен лабрадор се усмихва на всички, с надеждата да намери своят стопанин

Говорейки за забавната черта, Сара казва: „Винаги, когато му говорите истински сладко … той получава тази усмивка, сякаш иска нещо, сякаш той ви казва: „Хайде да ме погалите, хайде да ме обичате“. Очевидно Беро проблясва с усмивката си, когато му кажат, че е добро момче, което предполага, че е изключително доволен от комплимента.

Сара продължава: Ние си мислехме: „Беро иска дом толкова силно, че винаги се усмихва, опитвайки се да омае човека, който минава в близост до клетката му. Затова направихме това видео. „Хуманно общество“ сподели видеото във Facebook, където е гледано 194 000 пъти, както и натрупва стотици харесвания, коментари и споделяния.

Въпреки новооткритата си слава обаче, Беро все още не е намерил своя дом. Той и сестра му О все още търпеливо очакват, така че се надяваме, че не след дълго кученцата ще могат да покажат таланта си пред новите си семейства.

Ето и видео на сладкия Беро, който се усмихва:

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

ВИЖТЕ СЪЩО: КАК ДА ПОЛУЧИМ ТОВА, КОЕТО ИСКАМЕ

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели, както и във вашите социални мрежи. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box