Полицай осиновява изоставен питбул, завързан за ограда в студен и дъждовен ден

изоставен питбул

Било е студен, дъждовен следобед, когато служителят на полицейският департамент в Ню Йорк -Майкъл Паскал за първи път се среща с Джоуи. Той карал служебната си кола през обществен парк, когато забелязал малко черно куче, сгушено сред използваните игли и счупени бутилки бира. Полицай осиновява изоставен питбул.

При по-внимателен оглед полицай Майкъл видял, че кучето има дебела верига около врата си, която го притиска към оградата. Джоуи бил мокър, треперещ от страх и студ и очевидно изоставен.

„Той просто ме гледаше с тези очи„ Помогни ми “, каза Майкъл. „Първата ми мисъл беше, че трябва да го изведа незабавно от тук и да го нахраня и стопля.“

изоставен питбул
Полицай осиновява изоставено куче

От изгубен и мокър до сух и щастлив

Служителят, обичащ животните, завел Джоуи в близкия приют за животни в Бруклин. Докато подсушавал благодарното кученце с кърпа, усещал как между тях започва да се образува специална връзка.

„Не виждам само животно“, каза Майкъл. „Виждам душа. И това не е нещо, от което мога да отвърна поглед.“

Той изпратил снимка на кученцето с жалния поглед на жена си. Нейният отговор бил незабавен: „Доведи го вкъщи!“ Така двойката решава да осинови Джоуи – ако успее да преодолее едно малко препятствие.

изоставен питбул

72 часа се усещаха като цял живот

Хората от ACC информираха полицай Майкъл, че Джоуи ще трябва да остане под тяхна грижа за задължително 72-часово безстопанствено задържане. Без значение колко малтретирано е животното, може да има собственик, който да го търси. Безстопанственото задържане им дава време да открият своя изгубен или откраднат домашен любимец.

Полицай Майкъл трудно се сбогувал с тъжното кученце, но му обещал да се върне за него. Той бил човек на думата и се върнал на следващия ден, както и на последващия ден. С всяко посещение Джоуи и Майкъл се сближавали все повече.

изоставен питбул

Полицай Майкъл най-накрая могъл да осинови Джоуи. Подписал всички документи за официалното осиновяване на новият член в семейството.

Докато прекрасното кученце го обсипвало с целувки, полицай Майкъл обещал да го пази и че никога повече няма да позволи някой да го тормози. След това се отправили към дома, за да започнат новия си съвместен живот заедно.

Може да харесате и: ОСИНОВЕНО КУЧЕНЦЕ НЕ СПИРА ДА „ТОРМОЗИ“ БАЩА СИ

Там, където някога е имало гладен, уплашен бездомник, сега има силен, ценен и обичан член на семейството. Джоуи обича да изследва Ню Йорк с баща си и да се сгуши на дивана с майка си. Полицай Майкъл съобщава, че Джоуи е станал момчето на мама.

От изоставен питбул, Джоуи се превръща в най-щастливият член на семейство Паскал.

Джоуи е най-доброто куче, но той, както и всеки от нас, не е съвършен. Понякога влиза в боклука и все още мрази да излиза навън под дъжда, но е щастлив. И той емного, много обичан! И това е, което всяко кученце наистина иска.

Видео

ВИЖТЕ СЪЩО: ЛОЯЛНО КУЧЕ ОТКАЗВА ДА НАПУСНЕ ЛЕГЛОТО НА МАМА, СЛЕД КАТО Е СПАСИЛО ЖИВОТА И

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box

1 thought on “Полицай осиновява изоставен питбул, завързан за ограда в студен и дъждовен ден”

  1. Pingback: Бездомно куче най-накрая се успокоява, когато осъзнава, че е спасено | polmarworld.com

Comments are closed.