Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта

Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта

Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта

Приютите за животни не са идеалното място за дългосрочен престой на кучета. Въпреки че сме благодарни, че тези кучета имат покрив над главата си и храна, средата в приюта може да бъде изключително стресираща. Тя е шумна, с непрестанен лай. За куче, което е излязло от дом, приютът може да е страшно място.

Сладък питбул на име Карсън се озовава сам в приют. Семейството му го предало, след като решило, че им е писнало от него. Той имал някои алергии, които довели до кожни проблеми, но бил добро куче. Разбираемо е, че средата в приюта е била твърде тежка за него. Той лежеше в един ъгъл и се тресеше неконтролируемо. Дори не си правеше почивка, за да си почине. Тресеше се толкова силно, че разбиваше сърцата на всички.

Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта

Група за спасяване, наречена Philly Bully Team, научи за Карсън, а доброволец на име Лорън реши да го изпише от приюта и да го заведе у дома. Тя знаеше, че куче като Карсън трябва да се чувства в безопасност и че никога няма да го направи в приют.

Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта

Карсън веднага се отблагодари на спасителката си, като не я напускаше. Където отиде Лорън, отиваше и Карсън. Те си подхождаха идеално. Лорън разбираше, че това кученце се нуждае от денонощен комфорт, и точно това му даваше.

Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта

Лорън също така знаеше, че двамата си подхождат, и каза на спасителната група, че иска да направи осиновяването официално. Те се съгласиха! Карсън е толкова благодарен, че е с Лорън, че не я пуска никъде, без да е върху нея. Това е много очарователно, освен когато тя трябва да свърши нещо. Като например да работи от вкъщи! Едно 60-килограмово куче в скута ти е склонно да пречи. Но Лорън е толкова добра!

Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта

Освен да се гушка, любимото занимание на Карсън е да се разхожда и да търси пръчки. Обича да се разхожда с пръчка в уста. Както казва Лорън, „цялото му тяло се поклаща“. Да видиш как едно куче се превръща от треперещо и уплашено в щастливо момче е толкова стоплящо сърцето.

Когато Карсън се прибере от разходка, той скача на дивана и размахва опашка. Чува се само пляскането на опашка му. Майка му, Лорън, казва във видеото по-долу, че „мисията му в живота е да се гушка на дивана с мен“. Изглежда, че Карсън е определил приоритетите си!

Всеки път, когато едно куче е спасено от приют и осиновено, е победа. Толкова много хора са потиснати от статистиката, но ние ви обещаваме, че всеки скъпоценен живот е от значение. Ето защо истории като тази на Карсън са толкова важни за споделяне. Твърде много хора търсят кученца от развъдници, докато напълно заслужаващи животни чакат за дом в приютите. Това не е нормално! Нека споделяме истории като тази на Карсън, защото осиновяването е единственият начин! Вижте новия щастлив живот на Карсън във видеото по-долу!

Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта

ВИЖТЕ СЪЩО: ТЪЖНОТО КУЧЕ ОТ ПРИЮТ СИ МИСЛИ, ЧЕ ТОВА Е ОЩЕ ЕДИН САМОТЕН ДЕН, НО…

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Facebook Comments Box

1 thought on “Ужасен питбул не иска да напусне ъгъла на приюта”

  1. Pingback: Пожарникар спасява малтретирано и умиращо кученце - polmarworld.com

Comments are closed.