Осиновен питбул има най-сладката усмивка

Осиновен питбул има най-сладката усмивка
Осиновен питбул има най-сладката усмивка

Осиновен питбул има най-сладката усмивка

Казва се Шорткейк, което е най-сладкото име. Но очарователната ѝ усмивка е черешката на тортата.

Това очарователно куче на име Шорткейк е осиновен питбул от Фресно, Калифорния. Кученцето е очарователно, но начинът, по който лицето му естествено се извива в усмивка, го прави неустоимо. Толкова неустоима, че тя я използва, за да постигне своето.

Според собствениците ѝ Шорткейк е осиновена от Fresno Bully Rescue преди пет години. Оттогава тя живее най-добрия си живот. Тя дори има Instagram @theladyshortcake и има близо 200 хил. последователи.

Осиновен питбул има най-сладката усмивка

Но има ли нещо повече от красиво лице? Разбира се! В биографията ѝ пише…

„Кралица на коремните разтривки, Майка на дрямките.“

Инстаграмът е пълен със снимки на усмихнатото кученце. Докато ги гледате, е невъзможно да не се усмихвате заедно с нея. Ако поговорката е вярна: „Усмихни се и целият свят ще се усмихне с теб“, то Шорткейк разпръсква усмивки по целия свят.

Осиновен питбул има най-сладката усмивка

Тя също така използва усмивката си, за да се измъкне от разходките. Поне ако може да си помогне. Според собствениците ѝ Шорткейк мрази разходките и използва усмивката си, за да се измъкне от тях, когато може.

Кой има нужда от разходки, когато има толкова сладка усмивка? Шорткейк я има! Собствениците ѝ я водят на много разходки, но през цялото време тя се усмихва и казва: „Моля те, вземи ме вкъщи.“

Шорткейк е очарователена. Единственото нещо, което може да се конкурира с нейната сладка усмивка, са възхитителните ѝ изразителни очи и големите ѝ пухкави бузи. Освен това тя е супер сладка и в тоалетите си. Висенето вкъщи е нейното любимо нещо и тя изглежда супер щастлива там, така че разгледайте нейният инстаграм.

View this post on Instagram

A post shared by Shortcake (@theladyshortcake)

Осиновен питбул има най-сладката усмивка

ВИЖТЕ СЪЩО: КУЧЕ СЕДИ И ПАЗИ БРЕМЕННА ПРИЯТЕЛКА, КОЯТО Е РАНЕНА

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Facebook Comments Box

1 thought on “Осиновен питбул има най-сладката усмивка”

  1. Pingback: Изоставено в снега куче-майка моли непознати да спасят кученцата и - polmarworld.com

Comments are closed.