Възхитителен момент, в който куче споделя храната си с гладна котка

Възхитителен момент, в който куче споделя храната си с гладна котка
Възхитителен момент, в който куче споделя храната си с гладна котка

Възхитителен момент, в който куче споделя храната си с гладна котка

Едно куче трогна сърцата на милиони хора, след като камера го улови да споделя храната си с бездомна котка. Кадрите показват как кучето, наречено Пудинг, поднася храна на малката джинджифилова котка, очевидно опитвайки се да нахрани котарака, който гладува в двора.

Първоначално малкото куче остана нащрек от страх да не бъде нападнато. Първо лаеше по бездомната котка, за да привлече вниманието ѝ, после отиде да донесе най-вкусното нещо, което можеше да намери.

Отначало бдителната котка стоеше неподвижно, сякаш отказваше да свали гарда.

Сцената е забелязана от собственичката на кучето, известна като г-жа Фу, докато работи в градината пред дома си във Вейфанг, в източната китайска провинция Шандун. „Работех на приземния етаж и кучето лаеше към ъгъла на дворната стена“, разказва Фу.

Кучето на госпожа Фу, Пудинг, оставя храната на стълбите за бездомната котка.

Г-жа Фу се страхувала, че Пудинг може да нападне котката, когато го вижда да оставя храната пред нея в двора, но по-късно открива, че той просто е бил любезен с гладната котка. Пудинг размахва опашка, докато посреща малката котка на стълбите в градината.

Пудинг изчаква търпеливо, като гледа храната на пода и поглежда към котката, сякаш иска да ѝ каже да вземе храната. Котето отказва да слезе и гледа кучето, докато то не можа устои на изкушението на храната. Котаракът взема храната предпазливо и бързо бърза нагоре по стълбите, докато новият му приятел го наблюдава.

Г-жа Фу си помислила, че кучето ѝ използва храната като примамка, за да нападне котката, но се оказало, че това е трогателна сцена.

Г-жа Фу разказа, че е приела Пудинг в семейството си преди две години и че оттогава той живее в двора. „Много ме трогна този момент, защото нашето куче е куче пазач и обикновено много пази храната си“, добави г-жа Фу. За този трогателен момент много потребители на мрежата похвалиха Пудинг и го нарекоха „нежна душа“ и „малко ангелче“.

Възхитителен момент, в който куче споделя храната си с гладна котка

ВИЖТЕ СЪЩО: ЖЕНА ОСИНОВЯВА КОТАРАК ОТ ПРИЮТ, НО ТОЙ НЕ СПИРА ДА ПЛАЧЕ ЗА НАЙ-ДОБРИЯ СИ ПРИЯТЕЛ

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com Ако желаете ще споменем кой е автора, а ако желаете да останете анонимни, под историята напишете „анонимен“. 

Facebook Comments Box

1 thought on “Възхитителен момент, в който куче споделя храната си с гладна котка”

  1. Pingback: Полицай спасява питбул завързан с верига в снега - polmarworld.com

Comments are closed.