Изчистване на дома от негативна енергия

Имаш неприятности? Постоянно си уморен и си безразличен? Нещо в дома ти не е наред? Всичко в дома се чупи? Близките ти боледуват? Скандалите не спират? Вечно няма пари?

Със сигурност домът ви се нуждае от енергийно почистване. Предлагаме ви няколко стъпки за почистване на негативната енергия от дома. Тяхната ефикасност е изпробвана с времето.

Пречистване на тялото със солен душ

Преди да пристъпим към енергийното почистване първо е нужно да почистим себе си от негативната енергия напрупана от заобикалящия ни свят. Най-доброто средство за почистване на тялото от негативната енергия е соленият душ. Солта е много силен проводник на енергия. В растворен вид солта може да изчисти негативната енергия натрупана в продължение на години.

Заставаме под душа, след това нанасяме по влажната кожа готварска сол, отмиваме солта с топла вода и молим водата да отмие натрупаната негативна енергия.

Енергийно почистване

Обличаме се възможно най-скромно, по себе си не трябва да имаме украшения нито метали. Отваряме всички прозорци и врати на дома за да стане течение. Изхвърлете всички стари и ненужни вещи от домовете си. Със сигурност имате вещи, които пазите с години и всеки път когато погледнете към тях си казвате – някой ден ще ми потрябва. Щом до този момент не ви е потрябвало едва ли и за в бъдеще ще ви е от полза. Ненужните и стари вещи трупат негативна енергия в дома ви. Изхвърлете всичко счупено, през пукнатините изтича енергия и в семейството идват скандалите.

Измийте всички стъклени повърхности в дома си, като обърнете специално внимание на огледалата. Спомнете си колко време тези огледала живеят в дома ви и колко негативна енергия са натрупали.

Почистване на дома

Набавете си жълт кантарион и клонки от магарешки бодил. Пригответе си дъждовна вода в съд. Напръскайте всички ъгли в дома си и след това измийте лицето и ръцете си и ги оставете да изсъхнат, в никакъв случай не подсушавайте лицето и ръцете с кърпа.

Запалете клонките от магарешкия бодил и жълтия кантарион и обиколете с тях цялата къща и си представете как с дима си отива и негативната енергия.

Почистване със свещ

Вземете обикновена бяла свещ. Изрежете кръг от бяла хартия и го сложете на свеща (с нож направете 2 разреза в средата на белия кръг под формата на + и промушете свеща от долу на горе). Това ще те предпази от изгаряне с восъка, а и също така ще те предпази от негативната енергия, която ще абсорбира разтопения восък. Запалваме свеща и започваме да обикаляме цялата къща, движете свеща в посока на часовниковата стрелка. Започнете от входната врата, очертайте вратата със свеща и отново по посока на часовниковата стрелка. Отделете повече време на телевизора и компютъра очертавайки пак по часовниковата стрелка. Стените почистете като движите свеща нагоре и надолу. Изгорялата свещ и восъка трябва да изкарате от дома си по най-бързия начин.

Миене на ръце

След като приключите с енергийното почистване, трябва да измиете ръцете си под течаща топла вода. Дръжте ръцете под водата възможно най-дълго време. След това спрете водата и оставете ръцете да изсъхнат в никакъв случай не подсушавайте с кърпа. Свийте ръцете си в юмрук и разпускайте, така няколко пъти, след това разклатете ръцете и така негативната енергия ще напусне тялото ви.

Качество на почистването

След 3 дни запалете свещ отново и я оставете да изгори на половина. Вижте формата на разтопения восък, ако формата е грозна а восъка тъмен трябва да повторите почистването. Ако восъка се стича на струи и образува езерце можеш да си спокоен, негативната енергия си е отишла от дома ти.

Поддръжка на енергийната чистота

Палете по-често свещи в дома си. Използвайте ароматни масла по ваш вкус, които ще ви накарат да се почувствате комфортно. Веднъж месечно мийте пода на ръка за да изчиствате енергийното замърсяване от дома ви.

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я с вашите приятели, както и във вашите социални мрежи. Благодарим ви, че избрахте да се информирате и забавлявате в нашия сайт. Екипът на PM World ви желае хубав ден!

Facebook Comments Box