Семейство не може да повярва, че изгубеното им куче се е върнало у дома

Семейство не може да повярва, че изгубеното им куче се е върнало у дома

Семейство не може да повярва, че изгубеното им куче се е върнало у дома

Наскоро в интернет се разпространи сърцераздирателно видео, на което се вижда как малко куче се завръща у дома самичко, след като се е изгубило за няколко дни. Семейството му го търсело и когато видели, че се е прибрал у дома, щастието им беше неописуемо.

Завръщането на Брауни, както се казва кучето, в дома му в Баранкиля, Колумбия. След седмица на издирване и притеснения от страна на семейството му, е записано във видеоклип и бързо се разпространява в социалните мрежи.

Стивън Белтран, един от роднините на кучето, разказва:

„Той пристигна сам, мислехме какво ли не, но не и че ще се прибере сам“.

Семейство не може да повярва, че изгубеното им куче се е върнало у дома

Стивън казва, че Брауни се е изгубил поради невнимание на семейството, докато са влизали в къщата. Те забравили да затворят вратата на къщата и кучето се възползвало от разсейването на хората си и излязло от къщата, за да се разходи с другите две кучета на семейството.

Младият мъж си спомня:

„Връщахме се от пътуване, бяхме в Картахена, пристигнахме, прибрахме колата в гаража и понеже бяхме уморени, забравихме да сложим ключалката на портата. Оставихме ги на терасата. Един час по-късно минава момче с друго куче и те (кучетата) имат лошия навик да лаят по всеки, който минава, подпират се на портата и я отварят“.

Скоро след това, когато открива, че кучетата му не се намират в къщата, той и роднините му излизат да ги търсят и успяват да хванат „Ралфи“ и „Филипо“. Брауни обаче не беше открит никъде.

Семейство не може да повярва, че изгубеното им куче се е върнало у дома

След изчезването му семейството се страхува от най-лошото и в продължение на седмица търси неуморно кучето си всяка нощ до ранните часове на сутринта.

Стивън казва:

„Чувствахме празнота и мъка, защото човек искрено си мисли за най-лошото, например: как ще бъде, дали ще се храни добре, дали ще пие вода, дали някой ще се отнася зле с него, дали ще го прегази кола. Tоето е най-лошото нещо, което може да си представим, беше нещо много грозно“.

Изненадващо, преди няколко вечери, докато Стивън и семейството му отново се готвеха да търсят Брауни, малкото момче просто се появи.

Лина Гонзалес, друг член на семейството, казва:

„За мен беше вълшебно. Той се появява от нищото. Това беше писък, скочихме, разплакахме се, а баща ми изглеждаше така, сякаш е спечелил от лотарията.

Жената разказва, че тя и семейството ѝ си помислили, че някой е оставил Брауни на пътя. Kогато проверили охранителните камери, с изненада установили, че това не е така.

Очевидно Брауни е успял да намери пътя към дома и се е върнал сам след няколко дни приключения. Разбира се, след като прекара няколко дни на улицата, не беше в добро състояние. Мръсен, гладен, жаден.

Накрая Стивън добави:

„Той пристигна отслабнал, пристигна куцайки на едната си лапа, имаше лющене на долните си лапи, имаше няколко мехура по интимните си части.“

Брауни беше закаран на ветеринар, който каза, че е в добро здраве.

Семейство не може да повярва, че изгубеното им куче се е върнало у дома

ВИЖТЕ ОЩЕ: ИЗОСТАВЕН ПИТБУЛ ОБСИПВА СПАСИТЕЛИТЕ СИ С ЦЕЛУВКИ (ВИДЕО)

За още интересни и полезни статии, последвайте ни във фейсбук от ТУК

Ако имате подобни истории, които могат да стоплят сърцата на много хора, можете да ни ги изпратите на следния имейл: polmarworld@gmail.com

Facebook Comments Box

1 thought on “Семейство не може да повярва, че изгубеното им куче се е върнало у дома”

  1. Pingback: Куче-майка вижда група мъже на ергенско парти и ги моли за помощ

Comments are closed.